Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nandor Kuti: „Toată lumea trage pentru scopul comun, acela de a câștiga și de a ne simți bine”

Nandor Kuti: „Toată lumea trage pentru scopul comun, acela de a câștiga și de a ne simți bine”

BC CSU Sibiu va juca miercuri, 4 octombrie, pentru prima dată în deplasare în ediția 2023/2024 a Ligii Naționale. Pe galben-albaștrii îi așteaptă reeditarea semifinalei de anul trecut, cu CSM Oradea.

Înaintea plecării spre Oradea, Nandor Kuti a vorbit pentru paginile de social media ale clubului sibian și a spus, printre altele, cum s-a integrat la noua echipă și cum vede jocul din fieful „Leilor Roșii”:

„M-am integrat foarte bine aici. Tot staff-ul, toți jucătorii și conducerea m-au primit cu brațele deschise. Toată lumea trage pentru scopul comun, acela de a câștiga și de a ne simți bine.

Avem acum în față un adversar greu. Au luat locul 2 anul trecut. O echipă foarte bună, competitivă, care joacă un baschet agresiv și au o dinamică bună a jocului. Au jucători de valoare, atât români, cât și străini. Va fi un meci greu, cred, dar având în vedere că am început foarte bine sezonul acesta, avem încredere în forțele noastre și mergem acolo pentru a face orice să câștigăm acest meci.”

Kuti a adunat 7 puncte și 5 recuperări la debutul în campionat pentru CSU Sibiu, în victoria cu 91-78 în fața nou-promovatei CS Vâlcea.

Galben-albaștrii vor fi primii adversari ai orădenilor după eliminarea din Basketball Champions League. CSM Oradea a disputat până acum meciuri doar în Cupa României pe plan intern în 2023/2024.

Confruntarea din Oradea Arena va avea loc miercuri, 4 octombrie, de la ora 19.00 și va fi în direct pe Digisport 4.

*foto: Bogdan Isailă

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!