Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ne concentrăm pe favoritele din Liga Națională și Euroligă, prezente în oferta Superbet

Ne concentrăm pe favoritele din Liga Națională și Euroligă, prezente în oferta Superbet

Euroliga, NBA și LNBM sunt în prim plan la Superbet, care a pregătit o ofertă completă de pariere, cu cote atractive pe aceste ligi, inclusiv pariuri pe clasamentul final. Pe lângă aceste variante, Superbet vine în sprijinul clienților săi, iubitori de baschet, care vor putea urmări live GRATUIT toate meciurile din Euroligă și NBA prin crearea unui cont pe site-ul Superbet.

Pentru ziua de vineri, 2 decembrie, ne-am îndreptat atenția spre meciurile din Liga Națională de Baschet Masculin și Euroligă. Am pregătit patru recomandări, câte două din fiecare competiție și am bifat o cotă frumoasă din oferta Superbet.

SCM Timișoara  vs CSM Constanța– ora 18:30

Bănățenii nu mai sunt o surpriză plăcută în acest debut de sezon și au devenit o certitudine. În propria arenă nu au cedat vreun meci, iar acum primesc vizita echipei de la malul Mării Negre. Chiar dacă și oaspeții au arătat o formă bună în utima perioadă, noi îi vedem tot pe timișoreni învingători. Apreciem că acest joc va fi câștigat la minim două posesii de SCM Timișoara, handicap -3.5, pentru o cotă de 1.50 la Superbet.

Steaua Roșie Belgrad  vs Virtus Bologna– ora 19:00 - streaming live pe superbet.ro și aplicația Superbet

Dusko Jovanovic a îmbunătățit semnificativ defensiva echipei sale, de când a fost numit antrenor principal la echipa belgrădeană. În ultimele două jocuri de pe teren propriu au primit 67 de puncte, respectiv 68 de puncte. Din aceste motive noi vedem un meci aici cu puține puncte și mizăm pe sub 154.5 puncte în meci, pentru o cotă de 1.40 la Superbet.

Fenerbahce  vs Real Madrid– ora 19:45 - streaming live pe superbet.ro și aplicația Superbet

Ambele echipe au medii de peste 80 de puncte pe meci în această ediție a Euroligii. Fener impresionează pe teren propriu cu aproape 90 de puncte înscrise pe meci. Cele două echipe meciuri cu multe până în acest moment al sezonului și nu ne așeptăm să facă rabat, chiar dacă vorbim de un derby. Am ales peste 154.5 puncte în meci, pentru o cotă de 1.40 la Superbet.

Dinamo București  vs Steaua București– ora 20:00

Derby-ul Capitalei pune față în față două echipe cu nevoie de victorie, în special pentru gazde, care au avut deja un mare pas greșit. Dinamoviștii își doresc revanșa și după cele întâmplate în Cupa României. De partea cealaltă, steliștii nu au reușit să consolideze victoria de la Voluntari și a cedat destul de clar pe teren propriu cu Timișoara. Noi mizăm pe victoria lui Dinamo, inclusiv în prelungiri, pentru o cotă de 1.36 la Superbet.

Recomandările redacției Baschet.ro pentru astăzi, jucate combinat, ne aduc o cotă totală de 3.99, dar puteți opta și pentru pariuri single.

Ne vedem și în SuperSocial în aplicația Superbet, unde puteți urmări și mai ușor recomandările redacție pe meciurile din cele mai importante ligi.

foto: euroleague.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!