Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nebojsa Vidic: „Cred că acesta este cel mai slab meci al echipei de când am venit la Pitești”

Nebojsa Vidic: „Cred că acesta este cel mai slab meci al echipei de când am venit la Pitești”

FC Argeș Pitești a pierdut pentru a treia oară la rând în Conferința B a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Formația viola a cedat la Sibiu în cursul serii de sâmbătă, 23 decembrie, scor 70-83 și are 9-4 bilanț înaintea ultimului joc din 2023.

La finalul întâlnirii din Sala Transilvania, care a contat pentru etapa a 14-a, Nebojsa Vidic s-a arătat nemulțumit de prestația echipei pe care o pregătește și a declarat următoarele potrivit paginilor de social media ale lui FC Argeș:

„Cred că acesta este cel mai slab meci al echipei de când am venit la Pitești. Am avut probleme în a intra în ritmul jocului încă de la început. Greșelile comise mi-au arătat că focusul jucătorilor a lipsit. În repriza secundă am reacționat greșit la apărarea pe care Sibiul a avut-o, am pierdut claritatea din atac, iar acestor lucruri li s-a adăugat viteza pe care adversarul a avut-o în fața noastră. În ciuda aspectelor pe care le-am precizat, am avut cu 4 sau 5 posesii mai multe în tranziție.

Întrebarea mea este dacă imaginea reală a echipei este cea pe care am avut-o constant până acum trei săptămâni sau cea de acum. Magiile nu sunt nelimitate. Jucătorii trebuie să arate de ce ocupă locul secund în grupă. Vom vedea care este adevărul.”

Piteștenii o să deschidă runda cu numărul 15, ultima din acest an calendaristic. Meciul cu SCM U Craiova se va juca pe 27 decembrie, de la ora 19.00 și va fi televizat.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!