Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nebojsa Vidic: „Debutul de campionat ne pune față în față cu o echipă bună”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
22.09.2023

Nebojsa Vidic: „Debutul de campionat ne pune față în față cu o echipă bună”

FC Argeș se pregătește pentru debutul în noua stagiune a Ligii Naționale. Piteștenii vor primi vizita celor de la CSM Petrolul Ploiești. Disputa din Pitești Arena va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00. Ultima confruntare dintre cele două a fost una extrem de spectaculoasă, încheiată cu succesul argeșenilor la două lungimi distanță, 83-81.

La acea vreme, pe banca alb-violeților se afla Milan Mitrovic. Acesta a fost înlocuit între timp de Nebojsa Vidic, care a oferit câteva declarații înaintea debutului său în LNBM:

„Debutul de campionat ne pune față în față cu o echipă bună. Ploieștiul a jucat foarte bine în meciurile din Cupa României, câștigând de două ori în deplasare. Asta ne poate spune un lucru important și anume că adversarul nostru are caracter. Făcând o comparație cu echipa noastră, pot spune că avantajul pe care ei îl au îl reprezintă continuitatea la nivelul băncii tehnice și a lotului de jucători.

Întâlnim o echipă echilibrată pe posturi, atât afară, cât și la interior. Nu va fi o treabă simplă pentru noi, dar suntem pregătiți să lăsăm totul pe teren, să deschidem sezonul regulat cu o victorie și să încântăm fanii piteșteni.", a spus tehnicianul argeșenilor pentru paginile de social-media ale echipei.

Disputa dintre FC Argeș și CSM Petrolul Ploiești are loc în Pitești Arena sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 18:00 și poate fi urmărită în exclusivitate pe FRB TV.

*foto: Facebook/FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!