Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nebojsa Vidic: „Echipa mea a jucat două meciuri ieri”

Nebojsa Vidic: „Echipa mea a jucat două meciuri ieri”

FC Argeș Basketball a fost învinsă vineri, 15 septembrie, pe teren propriu, de CS Rapid București (57-62), într-un meci din cadrul grupei A de calificare la Final 8-ul Cupei României.

Piteștenii au început excelent partida și, după actul inaugural, conduceau cu 29 la 12. Însă, treptat, oaspeții au jucat din ce în ce mai bine, iar diferența de pe tabelă a scăzut tot mai mult.

Rapidiștii au continuat să muncească, iar în ultimul sfert au izbutit să preia conducerea și să își asigure o victorie importantă în economia calificării la Final 8. În același timp, FC Argeș Basketball are și ea șanse bune pentru a accede la turneul final, însă are nevoie de un succes categoric în fața lui CSM Târgu Jiu.

Iată ce a declarat Nebojsa Vidic, antrenorul principal al piteștenilor:

„Echipa mea a jucat două meciuri ieri. Primul, care a durat 10 minute, respectiv al doilea, care a cuprins ultimele trei sferturi. Totul a început exemplar. Am arătat incredibil ca echipă, cu opt pase decisive, aproape 30 puncte marcate și 17 puncte în avantaj. Din păcate, al doilea meci despre care vă vorbesc l-am pierdut. Partea cea mai importantă a serii. Rapid a început sfertul secund mult mai agresiv, cu pressing bun asupra mingiilor noastre, au făcut deny tot timpul. Noi nu am răspuns în mod corespunzător. Dacă ținem o astfel de echipă puternică la 62 puncte, nu pot spune multe despre apărare. Am pierdut pe ceea ce s-a întâmplat în sfertul al patrulea.

Ambele echipe au avut împreună aproape 40 posesii pierdute Ei nu au putut juca cu fundașul de bază. Vreau să subliniez că Raijon a evoluat accidentat pentru noi. Automat, el nu ne-a putut ajuta așa cum poate să o facă într-o formă bună. Totuși, nu trebuie să găsim scuze pentru ceea ce am arătat în atac. Nu am luat decizii bune în atac, iar procentajul nostru de la distanță spune totul. Vreau să felicit Rapidul. Nu am putut răspunde la jocul fizic și agresiv pe care l-a arătat.

Avem nevoie de timp pentru a lucra la unele detalii, care să ne ajute la îmbunătățirea jocului. Vom da tot ce avem mai bun împotriva celor de la Târgu-Jiu. Avem șanse de calificare în Final 8 și trebuie să profităm de ele", a spus tehnicianul sârb, conform rețelelor sociale ale argeșenilor.

Duminică, 17 septembrie, la ora 19:00, FC Argeș Basketball primește vizita lui CSM Târgu Jiu.

*foto: Facebook – FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!