Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nebojsa Vidic: „Este evident că nu putem menține același focus timp de 40 minute”

Nebojsa Vidic: „Este evident că nu putem menține același focus timp de 40 minute”

FC Argeș Pitești a completat o revenire de la -17 în primul meci al sezonului LNBM în arena proprie și a trecut cu 78-75 de CSM Petrolul Ploiești sâmbătă, 23 septembrie, în Conferința B.

Nebojsa Vidic a vorbit pentru paginile de social media ale argeșenilor în urma acestei victorii din debutului campionatului și a adăugat următoarele:

„Suntem la început, un fel de roll coaster team. Este evident că nu putem menține același focus timp de 40 minute și e greu să arătăm pe teren tot ce ne propunem în acest moment. Am început meciul într-un mod extrem de neglijent, fără acel focus despre care vă spun, fără agresivitate și cu câteva aruncări deschise pe care le-am ratat. Ulterior, am ajuns la ritmul pe care trebuia să îl avem încă din start și am jucat baschetul pe care vrem să îl arătăm mereu. Ploieștiul nu ne-a surprins cu nimic, ne așteptam la un meci greu.

Este o victorie muncită, foarte importantă pentru noi în ceea ce privește clasamentul, prezența echipei în fața fanilor și moralul.”

Etapa a doua o găsește pe FC Argeș într-o deplasare la Focșani, în timp ce prahovenii vor juca pe teren propriu în fața lui CSM Constanța, o altă echipă care a început sezonul Ligii Naționale cu un succes.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!