Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nebojsa Vidic: „Mai avem o șansă de a încerca să fim prima echipă ce învinge Clujul în acest sezon”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
28.04.2024

Nebojsa Vidic: „Mai avem o șansă de a încerca să fim prima echipă ce învinge Clujul în acest sezon”

FC Argeș Basketball nu a reușit să producă o surpriză nici în al doilea duel al seriei cu U-BT Cluj-Napoca și pleacă la Pitești cu un deficit de 2-0 la general. În al doilea joc din Ardeal, formația viola a pierdut cu scorul de 101-74.

Iată ce a avut de spus după acest meci Nebojsa Vidic, tehnicianul grupării din Trivale:

„Am încercat, cu toate că nu am fost aproape de cel mai bun joc al nostru. Evoluezi atât de bine cât adversarul îți permite. În ambele meciuri am avut probleme în organizarea atacurilor prin prisma presiunii la minge, care a fost la un nivel ridicat. Asta a fost cea mai mare problemă a noastră. Pe lângă faptul că au calitate, jucătorii lor dispun de un fizic impresionant. La sfârșitul sfertului 3, în meciul al doilea, aveau 12/20 la trei puncte, iar cu aceste cifre e foarte probabil să poată câștiga împotriva oricărei echipe din EuroCup. Pentru noi, lucrul bun de aici este acela că echipa din Cluj a arătat respect la maxim adversarului, prin modul în care s-a pregătit pentru meciuri, prin modul în care a făcut unele schimbări pentru abordarea celui de-al doilea joc. O echipă foarte serioasă și un staff pe măsură.

Trebuie să punctez ceva important. Un grup mare de fani din Pitești a decis să ne fie alături la Cluj. Am avut susținere în ambele meciuri, dar ce vreau să spun e că acest grup a ales să facă deplasarea, departe de casă, într-o zi însorită de sâmbătă, pe terenul celei mai bune echipe a României, unde șansele ca favoriții lor să câștige nu erau prea mari. Acești oameni au demonstrat că sunt adevărați suporteri și nu suporteri ai rezultatului. Orice echipă și-ar dori, alături, astfel de oameni. Le mulțumim enorm, am fost extrem de încântați să îi auzim în timpul jocului și să vedem lucruri frumoase la finalul său.

Mai avem o șansă de a încerca să fim prima echipă ce învinge Clujul în acest sezon. Vom încerca să facem asta. Sper ca mare partea a Piteștiului să fie prezentă, marți, în sală”, a declarat Vidic pentru paginile de pe rețelele de socializare ale argeșenilor.

Seria dintre FC Argeș și U-BT Cluj-Napoca se mută în Pitești Arena. Meciul trei este programat marți, 30 aprilie, de la ora 19:00 și poate fi urmărit pe Digi Sport 4 și Prima Sport 4.

*foto: Facebook/FC Argeș

6 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    Don't break my heart
    Această declarație "tipic sîrbească", a avut ca rezultat stîrnirea orgoliului lui Papa CoAch! De ce? Foarte simplu, deoarece H'Akeem the Dream vrea să fie primul și ultimul care învinge Clujul în sezon și care demonstrează astfel că coconuts-urile nu sînt indestructibile.

    cu 2 săptămâni în urmă (28.04.2024) Raspunde
  • Anfs :

    Prea multa aroganta
    Chiar credea ca poate fi primul care învinge Clujul acest sezon? El nu știe decât sa cheme lumea la meci și sa laude galeria. În toate declarațiile nu face decât sa vorbească de susținători. De parca joaca galeria pe teren. Parca nici nu ii pasa de jucători. Bine ca l-a pus Silvasan la locul lui. Locul 4 cel mult!

    cu 1 săptămână în urmă (01.05.2024)
    • didi.alex.:

      @Anfs.
      De acord cu tine, în proporție de 95%, se pare ca antrenorii sârbi au și această calitate de a avea un “feeling” de PR-ist în relația cu spectatorii în detrimentul unor analize pertinente despre prestația baschetbalistică.
      În ceea ce privește locul la finalul seriei… cu Voluntari (zic eu) cred ca dacă fluierașii nu vor mai fi cei cu datorii morale față de metropola… Pitești au șanse reale la locul 3.

      cu 1 săptămână în urmă (01.05.2024)
    • Anfs:

      @Didi.Alex
      Voluntari a fost "ajutata" de arbitrii în aceeași măsură ca Piteștiul, este o echipa cu jucători buni, chiar dacă lumea ii condamna pentru ca sunt susținuți de Pandele. Au ajuns în finala ENBL, unde mai aveau puțin și castigau, cu toate ca au jucat la adversari acasă. Tohătan, Kodi, Allen, Olah, Polyak, Feazell sunt jucători mult mai buni ca cei de la Pitești, părerea mea.

      cu 1 săptămână în urmă (01.05.2024)
    • FC Argeș Pitești Leul Albastru:

      Atitudinea corecta si respectuoasa
      Aici nu vad aroganta, ci doar un plan de a face maximul cu ceea ce ai, implicand si publicul si aratand respect adversarului - chiar daca sansele erau mici. In duelurile cu Voluntariul e 1-1 in acest sezon, fiecare castigand in deplasare. Asa ca de va fi locul 3 sau 4, ramane de vazut si de muncit pt el. Oricum, echipa e calificata in Fiba Europe Cup.

      cu 1 săptămână în urmă (01.05.2024)
    • Anfs:

      @leul albastru
      Eu vorbesc din ce am văzut pe tot parcursul sezonului, iar Voluntari s-a prezentat mai bine, cu toate echipele. Faptul ca e 1-1 între ei nu reprezinta nimic. Când te folosești tot timpul de suporteri, înseamnă că n-ai altceva mai bun de arătat. Vidic a avut noroc anul asta, la fel cum a avut Rinkevicius anul trecut. Sa vedem dacă Pitestiul va avea noroc sa ia și medalia de bronz la fel ca Sibiul.

      cu 1 săptămână în urmă (01.05.2024)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!