Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nebojsa Vidic: „Nimeni nu a crezut în noi, nici măcar lumea din Pitești”

Nebojsa Vidic: „Nimeni nu a crezut în noi, nici măcar lumea din Pitești”

După un final dificil al sezonului regulat, jucătorii lui FC Argeș Basketball au reușit să se redreseze și au evoluat excelent în seria cu CS Rapid București, din sferturile de finală ale Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Piteștenii s-au impus cu 3-0 și s-au calificat în careul de ași al campionatului, acolo unde vor da de U-BT Cluj-Napoca. Nebojsa Vidic, artizanul succesului obținut de alb-violeți în această stagiune, a vorbit despre seria cu Rapid, despre lupta pentru medalii și despre atmosfera creată de fanii argeșeni:

„Nimeni nu a crezut în noi, nici măcar lumea din Pitești. Dar înțeleg deoarece seria de patru înfrângeri consecutive, încheiată cu cea împotriva echipei pe care am întâlnit-o în prima rundă de playoff, nu promitea nimic din partea noastră. După încheierea seriei pot spune că echipa mai bună merge în semifinale. Sunt mai multe scene ce pot aproba declarația mea. Dacă revii, după ce ești condus, în primul meci, și îl câștigi, dacă revii în al doilea meci din deplasare și reușești să îți adjudeci victoria, iar pe al treilea îl închei cu 11 recuperări mai mult decât adversarii, știind că acest aspect reprezintă una dintre cheile succesului, Rapidul fiind o echipă atletică, care a beneficiat de superioritate la înălțime, noi jucând mult timp small ball (echipă mai mică), lucrurile astea arată că Piteștiul e o echipă. Pe lângă faptul că avem talent și calitate individuală, această încredere reciprocă din interior ne-a adus aici.

Acum începem să luptăm pentru medalii. Ce culoare vor fi sau dacă vom ajunge să le avem, nu știu. De un lucru puteți fi siguri: băieții vor da tot ce au ei mai bun, reprezentând Piteștiul și, bineînțeles, pe ei însuși.

Despre atmosfera pe care am avut-o în sală, nu e nimic de spus. Toată lumea are internet pentru a putea vedea poze sau clipuri video de acolo. Energia bună venită din tribune și emoțiile au fost atât de mari încât le puteai tăia cu un cuțit. Mulțumesc, Pitești, încă o dată. Și da, Cluj, ne vedem acolo!”, a spus antrenorul sârb, conform paginii oficiale de Facebook a „Vulturilor”.

Și semifinalele se joacă după sistemul „cel mai bun din 5 meciuri”, iar primele două partide vor avea loc la Cluj-Napoca, în BTarena, joi, 25 aprilie, și sâmbătă, 27 aprilie.

*foto: Facebook – FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!