Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nebojsa Vidic: „Probabil că am fi fericiți cu o victorie în deplasare”

Nebojsa Vidic: „Probabil că am fi fericiți cu o victorie în deplasare”

În a doua jumătate a acestei săptămâni, BTarena va găzdui primele două jocuri din semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin, dintre U-BT Cluj-Napoca și FC Argeș Basketball.

Primul meci va avea loc joi, 25 aprilie, la ora 19:00, iar partida a doua este programată sâmbătă, 27 aprilie, la aceeași oră. Piteștenii au pornit în cursul acestei dimineți (24.04) spre Cluj-Napoca și, cu această ocazie, Nebojsa Vidic a prefațat seria cu alb-negrii:

„Ca orice altă echipă, pentru fiecare adversar avem un plan de joc și câteva ajustări. Cât despre următorul nostru adversar, totul a fost făcut de jucători. Eu doar i-am aprobat. Care este, de fapt, punctul în care vreau să ajung. Băieții mei sunt extrem de motivați și pregătiți să lupte. Cunoaștem bine Clujul, iar ei știu cât de importante sunt detaliile într-o serie de playoff, în general, dar mai ales în fața unui astfel de adversar. Minimul pe care îl dorim este să jucăm un baschet bun și să fim competitivi. Maximul, nu știu. Probabil că am fi fericiți cu o victorie în deplasare. Să pun vreun fel de presiune asupra jucătorilor, în niciun caz. Vrem să ne bucurăm de această serie ce ne pune față în față cu cea mai bună echipă din România”, a spus tehnicianul alb-violeților, conform paginii oficiale a acestora.

Niciuna din cele două confruntări nu va fi televizată, ambele putând fi urmărite doar pe FRB TV.

*foto: Facebook – FC Argeș Basketball

2 comentarii la aceasta stire:
  • WIzzu :

    „Probabil că am fi fericiți cu o victorie în deplasare”...
    ...da' numa' probabil, nu pot garanta ca am fi chiar fericiti daca am castiga in deplasare, sunt sanse la fel de mare sa fim tristi de-a dreptul

    cu 1 săptămână în urmă (25.04.2024) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Delekon :

    Mental,
    Situatia celor de la Pitesti nu e asa proasta. Au jucat un sezon bun, au public si ceva victorii proaspete cu Rapid.

    Acum, au doua sanse consecutive sa bata U si sa ne bage in corzi, meciul de azi fiind probabil cel mai relevant. Iar U acasa nu a fost la fel de inabordabila ca in deplasare sezonul asta.

    No, hai sa fie un meci frumos.

    cu 1 săptămână în urmă (25.04.2024) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!