Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nebojsa Vidic: „Unele mici detalii au determinat învingătoarea”

Nebojsa Vidic: „Unele mici detalii au determinat învingătoarea”

FC Argeș Basketball a suferit prima înfrângere stagională în Liga Națională la Oradea, după 74-78 în cadrul etapei a patra din Conferința B. Piteștenii stau cu 3-1 bilanț în urma rezultatului de sâmbătă, 14 octombrie.

În ciuda pasului greșit din Oradea Arena, Nebojsa Vidic a avut cuvinte frumoase la adresa echipei sale în declarațiile oferite pentru paginile de social media ale lui FC Argeș:

„O spun sincer, sunt mândru de băieții mei. Cred că am făcut un meci solid. Am avut unele momente de cădere atunci când Oradea a jucat foarte agresiv. Totuși, am două scuze pentru asta. Prima e că nu am avut mai mult timp la dispoziție pentru a pregăti meciul, iar a doua este legată de accidentarea pe care Mihai Gavrilă a suferit-o la primul antrenament de aici. Ne-a făcut viața mai grea deoarece, cu această regulă, el era o opțiune bună în rotație. Revenind, sunt mândru de băieți. Mi-am dorit să jucăm un baschet bun și cred că am reușit acest lucru. Unele mici detalii au determinat învingătoarea.

Despre începutul de sezon, am început cu 3/0 și am cedat în fața uneia dintre cele mai puternice echipe pe care România le are. Sunt tipul de antrenor care nu se mulțumește niciodată cu puțin, dar pot spune că avem o linie bună de clasament în acest moment. Sunt mândru de grupul pe care îl avem. Băieții sunt dispuși să învețe, pregătiți mereu să lupte și să arate că avem o echipă competitivă. Pentru mine e de ajuns.”

Alb-violeții vor juca pe teren propriu în runda cu numărul cinci, atunci când în Trivale va ajunge CSU Sibiu, singura formație fără înfrângere până în acest punct în Conferința B.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Dan N :

    Aproape de victorie
    Poate cu un plus din partea jucatorilor mari si fara ciupeala brigazii ieseam noi invingatori.
    Nivelul de joc e incurajator si asta ne va duce mai departe.

    cu 6 luni în urmă (15.10.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!