Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nemanja Barac revine la CSM CSU Oradea

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.04.2016

CSM CSU Oradea a găsit o soluție imediată după accidentarea lui Radovan Markovic. La formația bihoreană a revenit Nemanja Barac, jucător care a început sezonul sub comanda lui Cristian Achim și a plecat după sosirea lui Martin Zeno la Oradea.

Oradea a profitat astfel de faptul că jucătorul sârb în vârstă  de 26 de ani nu și-a găsit angajament și astfel îl poate folosi din nou, completându-și astfel lotul. 17 partide a evoluat sârbul în echipamentul „leilor roșii” și a adunat medii statistici de 7.4 puncte, 4.4 recuperări și 1.8 pase decisive în 20.1 minute jucate în medie pe meci.

În ceea ce îl privește pe Radovan Markovic, acesta a suferit o accidentarea mai gravă decât se părea inițial. El are o ruptură de ligamente care îl va ține departe de parchet 6 luni de zile. La vârsta de 35 de ani, această accidentare îi poate aduce lui Rade chiar retragerea din baschetul profesionist.

În acest sezon, Radovan Markovic a fost una din piesele de bază ale lui Cristian Achim, chiar dacă în majoritatea partidelor a venit de pe bancă. Sârbul a acumulat medii de 13.7 puncte, 1.0 recuperări și 1.8 pase decisive în 23.3 minute jucate pe meci.

Până la editarea acestui articol, CSM CSU Oradea nu a oficializat revenirea lui Nemanja Barac.

foto: Roby Boros

6 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Andrei<3Scm :

    Transferuri
    Nu expirase perioada de transferuri?

    cu 8 ani în urmă (24.04.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Ba da
      Dar este un jucator care nu a activat la alte cluburi si poate mai are in continuare contract, fara sa fi fost reziliat, nu cunosc detaliile dar sunt sigur ca exista chichite sau chiar precedent. In alta ordine de idei, sper din tot sufletul ca Rade sa ramana tare si clubul sa-i intinda o mana de ajutor si de sezonul viitor, indiferent de unde se incheie sezonul. In seara accidentarii atmosfera era OK intrucat se credea ca e o accidentare a tendoanelor care-l va tine departe 10-14 zile de antrenamente, dar in urma reevaluari s-a intamplat ce s-a intamplat. Multa sanatate si putere mentala, sper sa te vad in maieul CSM si de la anul ca sa-ti faci retragerea in stil de mare campion.

      cu 8 ani în urmă (24.04.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Regulament
    Echipele mici, gen Galati sau Sibiu, isi schimba an de an garda de jucatori strainu tocmai din cauza prea liberei circulatii a lor. Perioada de transferuri ar trebui sa fie mai restransa. Acum Oradea ar fi trebuit sa activeze un jucator din propria pepiniera. Dar la noi nu se promoveaza asta...

    cu 8 ani în urmă (25.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Eh hai sa nu ne trezim chiar noi sa comentam, ca am schimbat la jucatori in anii astia cu duiumul. Si in plus anul asta daca Joro se accidenta cu o saptamana mai tarziu, cred ca ne rugam in fata guvernului sa ne mai lase sa facem o inlocuire. Nu e chiar frumos sa nu ptoi face nimic daca ti se accidenteaza cel mai bun jucator in playoff...nu mi se pare corect fata de competitie si fata de echipa sa se duca dracu tot sezonu asa din senin

      cu 8 ani în urmă (25.04.2016)
    Raspunde
  • tzontzolino :

    wow
    Deci perioada de transferui e expirata, dar totusi gasim manevre ca sa avem jucatori...Nu am nimic personal cu Oradea dar singura varianta prin care Barac putea reveni la Oradea era doar daca initial acesta nu a incheiat contractul acum o luna. Alte variante sunt pur si simplu neregulamentare si FRB probabil ca doarme de permite asa ceva!

    cu 8 ani în urmă (25.04.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Barac
    Nu este un transfer nou. Barac are contract cu Oradea înregistrat la Frb. Dacă și-ar fi găsit echipa trebuia sa anunțe Frb ca să-i elibereze documentele necesare pt transfer. Nu și-a găsit echipa asa ca e apt de joc pt Oradea. Și Jorovic dacă și-ar reveni miraculos ar putea juca

    cu 8 ani în urmă (25.04.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!