Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nemanja Kovacevic: “Voi da tot ce am mai bun pentru a câștiga jocul”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
13.12.2014

Kovacevic

În urma cu patru zile, BCM U Pitești l-a transferat pe Nemanja Kovacevic. Jucătorul ce a sosit în Trivale pentru a-l înlocui pe Radenko Pilcevic poate debuta în Liga Națională sâmbătă, atunci când formația lui Hristu Șapera o va întâlni în propriul fief pe CSM Oradea.

Iată ce a declarat Kovacevic, conform paginii de facebook a formației piteștene:

Am auzit numai lucruri bune despre oraș și despre club. Știu că liga de baschet din România este mai puternică de la an la an, sunt mulți jucători străini valoroși aici. Noua mea echipă este bine poziționată în clasament, iar acest lucru spune multe. Formația trece printr-o perioadă bună și sper ca în meciul de sâmbătă, cel cu Oradea, să confirmăm acest lucru. Voi da tot ce am mai bun pentru a câștiga jocul.

Jocul dintre BCM U Pitești și CSM Oradea se va desfășura sâmbătă, cu începere de la ora 18:45, și va fi transmis în direct de Digi Sport.

foto: BCM U Pitești (Facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!