Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nemanja Maric, cel mai bun marcator și cel mai eficient jucător al lui CSM Oradea în meciul cu BC Mureș

Adrian Micinic

Adrian Micinic
06.12.2012

Căpitanul Nemanja Maric a realizat cea mai bună prestație personală stagională. Sportivul ex-iugoslav al CSM-ului a realizat o serie de recorduri stagionale în victoria cu BC Mureș, scor 90-54.

În 29 minute de joc, Maric a avut 4/5 la aruncările de două puncte, 4/8 la trei puncte pentru un total de 20 puncte. El a adăugat 6 recuperări și 5 pase decisive cu o intercepție și o singură posesie pierdută pentru un coeficient de 26 la eficiență, respectiv 24 la categoria +/-.

Astfel, Maric a fost cel mai bun marcator precum și cel mai eficient jucător al lui CSM Oradea în acest meci. De asemenea, a stabilit recorduri personale stagionale la eficiență, recuperări și coșuri de trei puncte marcate, respectiv efectuate.

În 11 meciuri jucate, Maric are medii de 29:39 minute, cu 12.7 puncte, 4.4 recuperări, 4.1 pase decisive, 1.0 intercepții și 2.9 posesii pierdute pentru un coeficient de 13.8 la eficiență, respectiv 13.3 la +/-.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Fara Pesic
    Chiar si prietenul Maric joaca bine si este mai eficient in lipsa " vedetei "

    cu 11 ani în urmă (06.12.2012) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș hubatheo :

    maric
    cu riscul de a-i supara pe unii eu il vad pe maric un jucator de genul 'un meci da unul ba'

    cu 11 ani în urmă (06.12.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!