Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nemanja Maric: "Sperăm să revenim de la 0-2. Trebuie să luăm totul pas cu pas"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.04.2012


Foto: Anca Cheregi

Căpitanul formaţiei orădene, Nemanja Maric, a participat marţi dupămasă la o conferinţă de presă premergătoare confruntării cu CSU Ploieşti. Sârbul s-a arătat optimist înaintea meciului 3, afirmând că totul trebuie luat pas cu pas pentru a reveni de la 0-2.

Cum vezi meciul de mâine ?

Fizic va fi greu, va fi un meci strâns în care nu vor fi coşuri uşoare. Trebuie să fim atenţi mult mai mult în apărare, nu pentru că aici se poate face diferenţa. Va fi un meci greu atât fizic cât şi mental. În primul meci de la Brazi au fost mai buni ca noi deoarece noua nu ne-a ieşit mai nimic. În jocul 2, după ce conduci toată partida şi pierzi în asemenea manieră pot spune că te motivează mai mult în următorul joc. Ştii că se poate, ştii că poţi învinge pe teren propriu. Diferenţa în jocul 2 a fost făcută de un singur lucru: dacă Cepulis marca sau dacă rata acea aruncare.

Crezi că v-aţi revenit fizic ?

Da, am avut câteva zile libere şi cred că ne-am revenit cu toţii. Mai important e că ne-am revenit şi mental, pentru că să pierzi în asemenea manieră e destul de greu. Mulţi suporteri mi-au spus că au fost foarte aproape de un infarct când Cepulis a marcat coşul de 3. Dacă fanii au trăit aşa momentul, gândiţi-vă cum am simţit noi acea fază.

Mai speri să reveniţi de la 0-2 ?

Sperăm cu toţii. Deocamdată ne gândim doar la meciul de miercuri. Trebuie să luăm totul pas cu pas. Urmează meciul de miercuri pe care dorim să-l câştigăm. Cred că în acest moment nu există decât mâine. După aceea mai vedem însă eu cred că avem şanse mari.

Crezi că o motivaţie financiară ar fi fost benefică înaintea confruntării cu CSU Ploieşti ?

Nu cred că avem nevoie de motivaţie financiară deoarece jucăm împotriva unei echipe care a dominat baschetul românesc în ultimii 8 ani. Joci în deplasare şi pierzi în ultima secundă, nu cred că mai ai nevoie de altă motivaţie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!