Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nemanja Maric: „Sunt fericit să fac parte din lotul Piteștiului”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
09.01.2015

BCM U Pitești va primi vineri vizita celor de la BC Timba Timișoara, în cadrul manșei retur a sferturilor de finală ale Cupei României.

La formația pueșteană este posibil să debuteze și noua achiziție, sârbul Nemanja Maric, care a vorbit pentru site-ul oficial al violeților despre partida cu bănățenii, dar și despre noua sa echipă.

„Sunt bucuros să mă alătur echipei din Piteşti. Băieţii au jucat foarte bine în prima parte a sezonului, iar poziţia din clasament este una foarte bună. Sunt fericit să fac şi eu parte din această echipă. Voi încerca să ajut formaţia să fie mai puternică. Primul meci pentru mine cred că va fi cel de vineri cu Timba, mă aştept să îl câştigăm. Sper să debutăm cu un succes în acest an pe teren propriu şi să ne calificăm în Final Four-ul Cupei. Cea de-a doua parte a sezonului regulat ar trebui să fie foarte disputată. Câteva echipe au făcut modificări iar acest lucru poate produce rezultate interesante. Campionatul din acest an este foarte echilibrat, oricine poate învinge pe oricine. Ultima parte a sezonului este întotdeauna cea mai interesantă şi mai nebună. Eu sper să putem rămâne pe o poziţie bună până la final, iar astfel să avem avantajul terenului propriu în Play-Off„.

În partida tur disputată în Banat, elevii lui Hristu Șapera s-au impus la o diferență de 10 lungimi, scor 87-77.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!