Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nemanja Milosevic: „Dacă reuşim să obţinem medalia de bronz ar fi încă o încununare a acestui sezon”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
16.05.2015

Gorjenii de la Energia Târgu Jiu întâlnesc duminică seara pe teren propriu formația Steaua CSM EximBank în Meciul 2 al finalei mici. Băieții lui Antonis Constantinides au câștigat primul meci de la București, iar dacă se vor impune și mâine, atunci își vor trece în cont cel de-al doilea bronz stagional. 

Muntenegreanul Energiei, Nemanja Milosevic, a vorbit despre această serie cu Steaua și despre ce ar însemna o nouă medaliei pentru el și coechipierii săi. 

„Pentru mine dacă reuşim să obţinem medalia de bronz ar fi încă o încununare a acestui sezon, după bronzul obţinut în Final Four-ul EuroChallenge de la Trabzon. Ar fi un lucru foarte bun şi pentru club deoarece acesta ar continua să crească şi să îşi facă un nume mare în România”, a declarat Nemanja, conform site-ului oficial al clubului oltean. 

De asemenea, Milo a vorbit și despre succesul de la București, acolo unde Energia a câștigat la 20 de puncte diferență, scor final 95-85. 

„A fost un meci bun pentru noi. Ne-am pregătit foarte bine deoarece aveam un dezavantaj sub panou datorită absenţei lui Andreas. Chiar dacă am făcut repede trei greşeli personale, echipa a jucat bine, a făcut o treabă grozavă să acopere poziţiile 4 şi 5, iar în repriza a doua am reuşit să ne desprindem şi să păstrăm un avantaj liniştitor până la finalul meciului. A fost un meci foarte bun pentru noi, toată lumea a contribuit, toată lumea şi-a făcut bine treaba. A fost un efort colectiv extraordinar”, a concluzionat sportivul. 

Meciul 2 dintre Energia și Steaua se dispută duminică de la ora 18:00 în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, partida nefiind transmisă la TV. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!