Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nemanja Milosevic plus patru dintre titulari au dus greul Energiei în Meciul 3 al semifinalei

Radu Bărăian

Radu Bărăian
07.05.2015

CS Energia Târgu Jiu a reușit să prelungească seria cu CSU Asesoft Ploiești din semifinalele LNBM după ce și-a adjudecat Meciul 3 cu scorul de 80-78. În urma succesului de miercuri seara de pe teren propriu, Energia a reușit să câștige primul meci în fața Asesoftului din acest sezon, ducând astfel seria la 2-1 în favoarea prahovenilor. 

Băieții pregătiți de Antonis Constantinides au prestat din nou un joc colectiv foarte bun, principala gură de foc venind totuși din partea lui Nemanja Milosevic, care a început jocul pe banca de rezerve. Ceilalți oameni care s-au remarcat aseară împotriva campionilor au fost patru dintre titulari, timp în care Lamont Mack, trimis încă din start pe parchet, a avut o evoluție modestă. 

Mai exact, Milosevic împreună cu Troupe, Darby, Watson și Glyniadakis au marcat 77 de puncte din totalul de 80, celelalte 3 venind pe mâna lui Mack. De asemenea, cei patru jucători străini au strâns împreună la eficiență 87 la eficiență din totalul de 89, în timp ce Mack a adus o unitate, respectiv Tal Karpelesz o unitate. 

Cifrele celor mai buni oameni ai Energiei Târgu Jiu în Meciul 3 al semifinalei cu CSU Asesoft Ploiești:

Nemanja Milosevic (29:59 minute) - 19 puncte, 8 recuperări, 4 pase decisive, 2 mingi pierdute, 25 la eficiență

Porter Troupe (33:00 minute) - 15 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive, 2 intercepții, o minge pierdută, 19 la eficiență

Louis Darby (31:53 minute) - 15 puncte, o recuperare, 4 pase decisive, 2 intercepții, 3 mingi pierdute, 16 la eficiență

Giordan Watson (39:21 minute) - 18 puncte, 3 recuperări, o pasă decisivă, o minge pierdută, 14 la eficiență

Andreas Glyniadakis (32:51 minute) - 10 puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive, o intercepție, 2 mingi pierdute, 13 la eficiență

*Foto: Bogdan Dănescu (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!