Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nemanja Petrovic revine în Liga Națională. Sârbul s-a înțeles cu BC Timba Timișoara

Paul Olar

Paul Olar
03.09.2014

BC Timba Timișoara a prezentat doi dintre ultimii baschetbaliști ce vor completa lotul în stagiunea 2014/2015. Astfel, conform paginii oficiale de facebook a bănățenilor, Bogdan Murărescu se va baza pe ex-iugoslavii Mladjen Sljivancanin și Nemanja Petrovic.

Primul sportiv amintit măsoară 2.00 m și activează pe postul de extremă. El s-a născut pe 1 iulie 1985 și este originar din Belgrad, făcând junioratul la Partizan. Cariera lui Mladjen cuprinde aventuri pe la echipele KK Spartak Subotica, Skyliners Frankfurt, RheinEnergie Koln, Roter Stern Belgrad, ZSK WWS Samara, Apollon Limassol sau JL Bourg.

Trebuie menționat faptul că Sljivancanin a fost introdus drept noua achiziție a “urșilor” la mijlocul verii. Datorită unor probleme medicale, timișorenii au anunțat că renunță la jucător, situația clarificându-se zilele acestea. Mai exact, potrivit sursei amintite anterior, medicii au decis că Mladjen nu necesită intervenție chirurgicală și poate să își continue activitatea pe parchet.

Referitor la Petrovic, el reprezintă o veche cunoștință a iubitorilor de baschet din țara noastră. Evoluând pe postul de fundaș, Nemanja a îmbrăcat maieul Concordiei Chiajna în ultimele două sezoane. Drept dovadă, conducătorul de joc s-a remarcat în Liga Națională cu medii de 18.5 puncte, 5.0 pase decisive, 3.0 recuperări și 1.6 intercepții.

La ora actuală, BC Timba se află într-un stagiu de pregătire în Serbia.

*Foto: Răzvan Păsărică/rpressport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!