Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nemeth Istvan şi-a prelungit contractul cu MJUS-Fortress Kormend

Adrian Micinic

Adrian Micinic
25.06.2011

Nemeth Istvan (foto), internaţionalul maghiar care a purtat negocieri cu BC Mureş, a semnat un nou contract cu MJUS-Fortress Kormend, din prima ligă a ţării vecine. El a semnat un contract valabil pe un sezon.

În vârstă de 32 de ani, Nemeth a bifat 33 de prezenţe în ediţia precedentă de campionat din Ungaria având medii de 27.9 minute, 9.1 puncte, 2.4 recuperări, 2.3 pase decisive şi 1.1 intercepţii cu 0.9 posesii pierdute. Kormend a fost eliminată în semifinalele playoff-ului, după ce a ocupat locul 4 la finele sezonului regulat.

De-a lungul carierei, Nemeth a jucat pentru echipe importante din Europa, evoluând chiar şi la nivel de Euroligă, precum: Benetton Treviso (2002/03, Italia), Vojvodina Novi Sad (2003/04 şi 2006/08, Serbia), Prokom Trefl Sopot - actuala Asseco Prokom Gdynia (2004/06, Polonia), AEK Atena (2008/09, Grecia), Vive Menorca (2009, Spania) şi Carife Ferrara (2009/10, Italia).

Foto: www.fibaeurope.com

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș TrafficJam :

    ...
    inca cand a fost in vizita la Mures a declarat ca numai la sfarsit de cariera ar fi dispus sa joace in campionatul nostru, dar inca are oferte mult mai bune, asa ca in urmatorii 2-3 ani nu cred ca va juca in BC Mures.

    cu 12 ani în urmă (25.06.2011) Raspunde
  • protv :

    3 diferiti
    muresul ar trebui sa-si aduca cel putin3 jucatori romani buni sau foarte buni pe posturi diferite-fundas-extema-pivot-,nu ca in sezonul trecut cand au avut 3 romani pe acelasi post......cu strainii cred ca nu va fi problema au stiut sa -i aleaga bine......vad ca toata lumea asteapta ,in mod normal echipele care se respecta trebuiau sa aiba echipa deja formata ,planul de pregatire stabilit ,eventual un loc pentru un jucator strain de mare valoare pentru mai tarziu.....dar la noi ????? anuntam obictivele inainte de a avea echipa......asta E

    cu 12 ani în urmă (25.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!