Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nenad Mandic: „E important că am am bătut după așa un meci strâns în ultimul minut”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
27.02.2016

Nenad Mandic, antrenorul lui BC Timișoara, a vorbit într-o declarație despre partida câștigată cu greu de echipa sa în fața lui Gaz Metan Mediaș, scorul 86-84. Tehnicianul sârb spunr că se aștepta la un joc dificil însă este mulțumit de faptul că echipa a obținut victoria:

„Le-am spus băieților toată săptămână ca va fi un meci foarte dificil, de care-pe-care, mai ales pentru Mediaș. În prima repriză am început să avem probleme deoarece am acumulat prea multe faulturi la jucătorii români și am avut probleme pentru eram mereu forțați să facem schimbări. Nu am avut un ritm bun în această seară. Dar e important că am am bătut după așa un meci strâns în ultimul minut. Mediașul este o echipă foarte bună, locul lor din clasament nu reflectă realitate, deoarece au jucători foarte buni. Sunt mulțumit cu acest succes. Am făcut prostii în apărare, când putem tranșa meciul le-am permis să înscrie. Este normal să greșești cu rotația noastră mică, nu putem juca 40 de minute la aceeași intensitate” a declarat Nenad Mandic conform oradestiri.ro.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!