Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nenad Mandic: „Trebuie să fim pregătiți cât mai bine, este un meci important”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.02.2016

Nenad Mandic, antrenorul lui BC Timișoara, a prefațat într-o conferință de presă partida din etapa a 2-a a fazei secunde din sezonul regulat a LNBM cu Gaz Metan Mediaș. Tehnicianul consideră că schimbările la nivelul lotului echipei de pe Târnava Mare a condus și schimbare jocului:

„Avem o săptămână normală, un ciclu de şapte zile pentru a pregăti acest meci cu Mediaşul. Trebuie să fim pregătiți cât mai bine, este un meci important. Gaz Metan a adus trei jucători noi, în vreme ce unul dintre baschetbaliştii lor de bază, Pustahvar, a plecat la Tg Mureş. Prin urmare, jocul lor s-a schimbat, pentru că acum îl au pe Drăguşin şi vor încerca să aducă multe mingi sub panou. Şi conducătorul de joc, Navickas, poate fi periculos, dar noi vom fi pregătiţi pentru a-i înfrunta.”

Mandic a vorbit și despre ultima etapă, cea în care BC Timișoara a cedat la Galați:

„Am ratat o şansă la Galaţi, dar trebuie să reparăm ce am greşit şi să mergem înainte. Nu sunt mulţumit că am avut multe oscilaţii în joc, dar ne concentrăm pentru a le elimina. Nu ne-am făcut o socoteală, câte meciuri trebuie să câştigăm pentru a ne salva de la retrogradare, ci luăm fiecare partidă în parte. În acest moment, toate gândurile noastre se îndreaptă către confruntarea cu Mediaşul.”

În final, Nenad Mandic a vorbit și despre situația prin care trece Energia Târgu Jiu și spune că elevii săi nu trebuie să vadă viitorul mai roz datorită acestei situații delicate prin care trec gorjenii:

„Este foarte trist ce se întâmplă la Tg Jiu, o situaţie atipică pentru acest campionat. Energia a făcut rezultate mari în ultimele două sezoane în cupele europene şi ar fi păcat să se desfiinţeze. Eu nu percep asta drept o şansă în plus să ne salvăm de la retrogradare şi nici jucătorii mei nu vor privi mai relaxaţi viitorul. Noi ne aflăm într-o situaţie delicată şi vom aborda bine motivaţi fiecare partidă, ne vom apăra fiecare şansă. Şi în această săptămână sunt doar 9 jucători la antrenamente, deoarece Covlescu este indisponibil.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!