Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nenad Markovic, BC Timişoara: „Le mulţumesc fanilor pentru tot ceea ce fac”

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
19.01.2011

E modest. Nu caută niciodată să iasă în lumina reflectoarelor. E mereu primul în sală şi niciodată nu se sfieşte să aranjeze panoul la antrenamente. Are mereu o vorbă bună pentru colegi, iar în vară a decis să rămână la echipă deşi situaţia financiară a fost extrem de delicată. Iar pentru toate acestea va fi răsplătit cum se cuvine. Nenad Markovic a intrat definitiv în istoria clubului timişorean. Fie că a fost BCM Elba până în vară, fie că acum evoluează sub sigla BC Timişoara, baschetbalistul sârb a reuşit două lucruri unice pentru alb-violeţi. E primul căpitan străin din istoria clubului de pe Bega, iar acum a devenit şi cel mai longeviv! „Shone”, aşa cum îl alintă fanii şi colegii, joacă de cinci ani în tricoul alb-violet şi e primul care, după 30 de ani, a ridicat deasupra capului un trofeu naţional pentru Timişoara, Cupa României cucerită în primăvară. Toate aceste performanţe nu au putut trece neobservate, iar unul dintre suporterii echipei de pe Bega a iniţiat o campanie care a prins extrem de repede contur. Doru Boian, fan al echipei viola l-a numit „căpitanul inimilor noastre”, sintagmă care are toate şansele să intre în istorie, aşa cum vorbele lui Dragan Petricevic -Leii din Banat”- au devenit rapid apelativul echipei. Pe pagina de Facebook a echipei BC Timişoara se strâng mesaje de apreciere pentru tot ceea ce a făcut Nenad Markovic la Timişoar, iar fanii îi pregătesc o surpriză la primul meci de acasă al echipei. Chiar şi atunci când are motive de laudă, Markovic rămâne la fel de modest.

Nenad Markovic- căpitan BC Timişoara

Am auzit de la colegi de această campanie a fanilor. Le mulţumesc foarte mult! Din prima zi de când am ajuns la Timişoara am o relaţie foarte frumoasă cu fanii noştri. Dorim să fie la fel şi în continuare, aşa cum au fost şi la meciul cu Târgu-Mureş şi să ne bucurăm împreună. Vrem să răsplătim iubirea fanilor prin victorii. Eu sunt un om modest şi lupt pentru fiecare victorie. Eu cred că oricare dintre băieţii de la echipă merită o astfel de apreciere. Fanilor le transmit că vreau să mergem încet-încet în campionat, să îi rog să ne susţină în continuare la fel pentru că avem meciuri grele acasă şi sperăm să fie sala plină mereu!

Baschetbalistul are încă un motiv de fericire. În luna în care împlineşte 31 de ani va îmbrăca costumul de mire.

Nenad Markovic -BC Timişoara

La vară o să mă căsătoresc. În iunie va avea loc nunta şi toţi băieţii vor fi acolo în Serbia.

Suporterii echipei timişoreane şi toţi cei care vor să îi trimită un mesaj de mulţumire lui Nenad Markovic o pot face pe pagina de Facebook a echipei BC Timişoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!