Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nenad Markovic: „Gălățenii au statistici bune și ne vor pune mari probleme”

Valentin Todea

Valentin Todea
23.10.2015

Înaintea duelului din deplasare cu Phoenix Galați, antrenorul formației BC Timișoara, Nenad Markovic, a vorbit pentru site-ul oficial al echipei despre această confruntare: 

„Este o deplasare lungă, de 14 ore, la capătul căreia ne așteaptă o echipă foarte bună. Phoenix nu a apucat să-și arate adevărata valoare, pentru că a jucat cu echipe de top în primele trei etape. Chiar dacă au pierdut de fiecare dată, gălățenii au statistici bune și ne vor pune mari probleme, dar suntem pregătiți să-i înfruntăm. Vrem să fim solizi în apărare și plecând de acolo să obținem cât mai mult din acest meci.”

Despre reîntâlnirea cu Milos Pesic, cel care face parte din lotul trupei antrenate de Florin Nini și care a fost coleg cu Markovic la Elba Timișoara, acesta a declarat:

„Vorbesc zilnic cu Milos Pesic, suntem prieteni foarte buni în afara terenului, dar sâmbătă vom uita acest lucru vreme de două ore. Vom fi parteneri de întrecere și cu siguranță fiecare dintre noi vrea să câștige.”

*Foto: sporttim.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!