Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nenad Markovic: "Niciodată nu aș putea să-i spun nu lui Dragan"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.08.2012

Nenad Markovic, noua achiziție a lui CSU Sibiu, a vorbit despre trecerea sa de la Timișoara și a spus că va face totul pentru noua sa formație. De asemenea, el cere suportul publicului:

”După șase ani petrecuți la Timișoara am primit un telefon de la fostul antrenor al meu și niciodată nu pot să îl refuz. Niciodată nu aș putea să îi spun NU lui Dragan. Totodată este o nouă provocare pentru mine și pentru băieții noi care au venit aici. Sper să facem treabă bună. Știu că aici e o galerie frumoasă și știu de acțiunile suporterilor. Vreau să le transmit că o să dăm tot ce e mai bun ca să câștigăm și să vină câți mai mulți la sală ca să ne susțină. Eu sunt jucător de echipă și vreau ca echipa mea să câștige ficare meci. Nu contează că e amical sau oficial. Vreau să câștigăm și să jucăm baschet de calitate. În fiecare an nivelul campionatului crește. O să fie foarte greu. Nu știu încă ce transferuri au făcut toate celelalte echipe. Trebuie însă să ne vedem de treaba noastră și să câștigăm. Obiectivul nostru este bineînțeles să readucem CSU Sibiu acolo unde îi este locul și primul pas este să reintre în play-off". (csusibiu.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!