Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nenad Markovic: "Nu m-am simțit ca un adversar, ci am simțit că sunt acasă"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
18.11.2012

foto: fortaviola.ro

Căpitan la BCM Elba şi BC Timişoara, sârbul Nenad Markovic a jucat primul său meci împotriva fostei echipe. Extrema Sibiului a intrat pe teren încă din primele minute şi spune că a avut emoţii foarte mari. Primit cu aplauze şi la început, dar şi la final de joc, Markovic admite că Timişoara a rămas în sufletul său pentru totdeauna.

Nu m-am simțit ca un adversar, ci am simțit că sunt acasă. E foarte frumos să joci în fața fostei tale echipe și în fața publicului minunat de la Timișoara. Când am ajuns la sală, am intrat prima oară în fostul meu vestiar, pentru a-i saluta pe băieți. (sursa: tmpress.ro)

Nenad Markovic a fost aclamat de fani la finalul jocului. Sârbul a jucat uşor accidentat, dar a reuşit să marcheze 9 puncte pentru CSU Sibiu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!