Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nenad Markovic: „Vrem să facem un meci bun, care să confirme creșterea în joc arătată în ultima perioadă”

Valentin Todea

Valentin Todea
14.11.2015

BC Timișoara va juca astăzi în deplasare împotriva celor de la Dinamo București, cu începere de la ora 18. Antrenorul secund al bănățenilor, Nenad Markovic, a prefațat partida pentru bctimisoara.ro:

“Ne așteaptă un meci dificil, în fața unei formații solide, una dintre protagonistele campionatului. Noi venim după prima victorie din acest sezon și vrem să facem un meci bun, care să confirme creșterea în joc arătată în ultima perioadă. Dinamo are pivoți atipici, Sulovic și Dahlman, foarte mobili, care se bat cu multă energie sub panouri, un jucător extraordinar, Marinov, care poate juca pe multe posturi, și un antrenor bulgar, Aleksandar Todorov, ce a adus la Dinamo jucători cu care lucrase și înainte.”

*Foto: sporttim.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!