Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nenad Sulovic este aproape de SCM Craiova

Nenad Sulovic este aproape de SCM Craiova

Nenad Sulovic este extrem de a aproape de a ajunge la o întelegere cu SCM U Craiova.

Sârbul în vârstă de 34 de ani, măsoară 2,02 m și evoluează pe pozițiile 4 și 5. Acesta sosește la Craiova din primul eșalon maghiar, de la Pecs Veolia, echipă pentru care a jucat 7 partide și a adunat medii statistice de 6.3 puncte, 4.7 recuperări și 3.6 pase decisive pentru 10.6 la eficiență.

Sulovic a evoluat în LNBM pentru CS Otopeni și pentru Dinamo București, unde a fost antrenat chiar de actualul antrenor al lui SCM Craiova și al naționalei Macedoniei de Nord, Aco Todorov. În sezonul 2015-2016, sub comanda lui Todorov, pivotul a jucat 32 de partide și a adunat medii statistice de 12,2 puncte, 7,4 recuperări și 3,5 pase decisive pentru un indice la eficiență de 16,7. 

Dacă totul va decurge conform planului acesta ar fi al treilea extra transfer pentru formația din Bănie, după cele ale lui Andrei Oprean și Derrick Low. 

Prin aducerea lui Sulovic, Todorov și staff-ul său tehnic sunt nevoiți să renunțe la un jucător străin, datorită regulamentului LNBM care specifică clar că o echipă nu poate să aibă mai mult de șase străini în lotul lărgit, decât dacă a fost angrenată într-una dintre cupele europene. 

La ora actuală, Craiova îi are sub contract pe Derrick Low, Tyler Laser, Porter Troupe, Monyea Pratt, Russell Byrd și Omari Gudul. Cel mai probabil craiovenii vor renunța la jucătorul de la poziția 4,  americanul Russell Byrd. 

SCM Craiova se află pe locul 2 în Grupa Galbenă a LNBM și are o șansă importantă la accederea în playoff, următorul meci al oltenilor este programat în cursul zilei de luni, 2 martie, împotriva lui CSO Voluntari. 

*foto: dinamo1948.club

 

 

 

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Rasu-plansu
    Alt expirat,dupa ce am mai facut un extra-transfer cu unul care nu a jucat de doi ani,cu astia cica vrem sa incurcam Clujul sau Oradea dupa un sezon regulat execrabil,in contextul in care Dinamo,Timisoara si Steaua erau niste adversari mai mult decat facili.Am spus dinainte de inceperea sezonului ca bulgarul si canadianul nu aveau ce sa caute in lot,iar asta nu ca eram vreun Obradovic nedescoperit,ci doar ca atat era de evidenta nonvaloarea celor doi!Mai mare bataie de joc ca anul asta nici ca am vazut,sper din suflet ca artizanul acestor mizerii sa dispara in curand pentru totdeauna din intreg baschetul romanesc,dupa ce a disparut din club in ceasul al treisprezecelea!

    cu 4 ani în urmă (28.02.2020)
    • geoy:

      rasu-plansu
      si ar mai fii ceva si anume tin pe baca de rezerva ca sa o lustruiasca pe Berceanu si au renuntat la Popa jucator bun iata cum joaca la Timinsoara si asta pt faptul ca acela de care aminteati ca a fost dat afara de pe functia de manager este coleg in frb cu tatal acestui jucator insa ar mai fii ceva si anume cum sa aduca jucatori mai valorosi cind acest club este sarac drept conseciinta te adaptezi bugetului acesta-i SPORTUL ROMANESC un sport sarac de aceia si performantele sunt slabe cu mici exceptii

      cu 4 ani în urmă (29.02.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!