Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nenad Sulovic: „Procentajele mai bune ale echipei din Mediaș au făcut diferența”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.02.2016

Nenad Sulovic, jucătorul lui Dinamo București, a oferit o declarație pentru Total Baschet la finalul partidei pierdute de echipa sa cu scorul de 84-78 pe terenul lui Gaz Metan Mediaș. Pivotul sârb spune că această înfrângere nu este una care să cântărească greu și spune că mai au la dispoziție nouă partide pentru a se revanșa:

Nu contează că am pierdut în fața ultimei clasate. Eu cred că ei au jucători foarte buni, jucători români buni, noul jucător sârb este bun și cred că echipa arată mult mai bine acum. Am jucat două meciuri aici, unul l-am câștigat, acesta l-am pierdut poate am fost puțin și obosiți. Este doar primul meci din această fază, urmează alte nouă.”

Jucătorul lui Dinamo consideră că procentajele mai bune ale medieșenilor au făcut diferența în această seară:

„Probabil procentajele mai bune ale echipei din Mediaș au făcut diferența. Noi am avut unul mai slab și poate aici s-a făcut diferența. Echipa din Mediaș a avut și puțin mai multă energie.”

Întrebat despre jocul slab de la distanță, Nenad Sulovic a spus că aruncările de la 3 puncte sunt ca o loterie:

„Câteodată aruncările intră, câteodată nu. Când e vorba despre aruncări de la distanță este oarecum ca o loterie, uneori îți pot aduce victoria, alteori nu.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!