Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nervi întinşi la maxim! Medieşenii s-au bătut între ei! (actualizat)

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
18.03.2012


Foto: Andor Marton

ACTUALIZARE. Duelurile verbale au continuat chiar şi după finalul jocului. Markovic şi Zigeranovic şi-au reproşat mai multe, la mijlocul terenului, pentru ca mai apoi discuţiile să se mute pe holul vestiarelor. Mai mulţi jucători de la Mediaş, printre care şi Dumitrescu sau Zigeranovic s-au contrat minute în şir cu Markovic şi ceilalţi sârbi de la Oradea.

De asemenea Zigeranovic a ieşit nervos din vestiarul medieşenilor plimbându-se nervos pe hol pentru ca mai apoi să între înapoi.

Zigeranovic şi Tomeljak nu au dorit să discute pe marginea acestui subiect.

-----------------------------

Momente incredibile în sala Antonio Alexe din Oradea. În sfertul patru al partidei dintre CSM şi Gaz Metan Mediaş, doi jucători ai oaspeţilor au avut un conflict fizic. Mai exact, după o ratare a lui Craig Moore de 3 puncte, Ivan Tomeljak l-a luat pe acesta la palme, în faţa colegilor!

Tomeljak a fost cel care a răbufnit, Moore neracţionând în vreun fel. Totuşi, colegii au ţinut să îi despartă pe cei doi. Faza s-a petrecut într-un moment în care tocmai se ceruse time-out.

Cei doi au stat apoi unul lângă altul pe bancă şi au ascultat indicaţiile lui Teleabă, dar nu s-au privit deloc, nici măcar atunci când echipa s-a strâns pentru salutul dinaintea revenirii pe teren.

De altfel, medieşenii au fost foarte nervoşi pe durata partidei. Ei au primit chiar şi tehnic la bancă şi au avut mai multe altercaţii scurte cu jucătorii orădeni.

Foto flash: Andor Marton

15 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe magyari :

    exagerare urata
    Exagerare urata este titlul acestui articol, daca putem sa o numim asa. Bataie intre medieseni ? Sa fim seriosi, i-a dat o palma, dupa care au stat unul langa celalalt. Titlurile astea ma enerveaza deja, se face orice pentru audienta...

    cu 12 ani în urmă (18.03.2012) Raspunde
  • javra :

    fg
    Teleaba,Popa, va place in ce stadiu a ajuns echipa asta? Rusine,nesimtitilor!

    cu 12 ani în urmă (18.03.2012) Raspunde
  • wer :

    nu uitati de palma de la Zigeranovic
    Ati uitat sa mentionati faptul ca Moore a mai luat o palma si de la Zigeranovic dupa cea luata de la Tomeljak. Sunt curios ce moral va mai avea Moore si cum va functiona echipa restul sezonului dupa un astfel de incident.

    cu 12 ani în urmă (18.03.2012) Raspunde
  • doarbaschet :

    reluari
    Nu am vazut nicio reluare,dar sigur am vazut o palma a lui Zigeranovic data lui Moore. Marele fost baschetbalist Lecca si-a cumparat actiuni la facebook ( pe sest,fiindca nu a inceput inca tranzactionarea oficiala) , astfel incat este mai interesat de mesajele primite, decat de meci. Oricum, nu ma asteptam la asa reactii. Scriam saptamana trecuta ca Mediasul pare o echipa unita, dar iata ca nu este asa. Felicitari oradenilor.

    cu 12 ani în urmă (18.03.2012) Raspunde
  • 08JHE :

    no auzi la Arpi!
    "Sa fim seriosi, i-a dat o palma, dupa care au stat unul langa celalalt." Da chiar asa, foarte normal sa se imrastie palmi intre coechipieri. In legatura cu titlul, exagerat, dupa modelul Sport. ro si alte "mari" siteuri de sport din tara. Oricum jenanta seara pt medieseni. Temeljak...ia-ti zboru la bucuresti ca acolo iti e locul...josnicule, nesimtitule,depravatule, ne-ai facut echipa de ras!

    cu 12 ani în urmă (18.03.2012) Raspunde
  • CS Gaz Metan Mediaș adriana :

    exagerare adevarat
    Intotdeauna se exagereaza la astfel de faze, pe de alta parte ele nu sunt nici normale nici necesare la o manifestare sportiva. Dar acest fapt nu demonstreaza ca echipa nu este unita, arata doar ca unii jucatori au rezistenta scazuta la frustrare , iar Tomeljak este mai nou venit in familie si mai trebuie scolit.
    NU MOR LUPII CAND VOR UNII|

    cu 12 ani în urmă (18.03.2012) Raspunde
  • javra :

    sds
    Nu ii iau apararea lui Tomeljak, dar pe cand juca la Steaua nu avea asemenea iesiri, deci la noi i se permite. Avand in vedere ca avem multi jucatori usor de scos din fire(Jucan, Dragusin+Ivanovic, Zigeranovic si Tomeljak) cred ca ar trebui sa existe si o persoana care sa ii puna la respect. Daca Teleaba nu e capabil, sa angajam 2-3 oameni de la o firma de paza care sa stea langa ei pe banca cu spray-urile paralizante pregatite. Imi pare rau, dar ce s-a intamplat astazi, e rusinos pentru imaginea clubului nostru, tinand cont ca nu e prima iesire de genul acesta(Mitchell a avut o disputa cu Dumitrescu la Sibiu).

    cu 12 ani în urmă (18.03.2012) Raspunde
  • suporteru lu peste :

    @08JHE
    Ce treaba are Bucurestiul cu 3 jucatori straini lipsiti de profesionalism:)) ? As zice ca la Medias e vorba de aceleasi probleme pe care le-au avut si in tur: moralul si indisciplina jucatorilor. Probabil d-aia a si plecat Howell.

    cu 12 ani în urmă (18.03.2012) Raspunde
  • medias :

    tomeljak dispari
    tomeljak sa iti fie rusine sa mai dai ochi cu vreun mediesean. joci tot meciul si dai 11 puncte si indraznesti sa dai o palma unui om cu caracter mare care a jucat foarte putin si a marcat 6 puncte. dispari din medias k ne faci de ras si ial si pe teleaba cu tine. trebuia sa te scoate pe tine de pe teren nu pe morre. in afara de o chelie nu e nimica de capu tau. au trecut baschetbalisti peste momentul cu teleaba a venit un chelios sa strice mai tare psihicu echipei

    cu 12 ani în urmă (18.03.2012) Raspunde
  • doru :

    Din pacate
    Din pacate in viata fiecarei echipe apar momente de tensiune! Dupa meciurile care le-ati castigat cu Timisoara, CSM si Cluj nu se putea intampla asa ceva numai daca nu a aparut o problema interna deosebita! Pentru ca unitatea dovedita pana azi s-a transformat intr-o rautate nemaivazuta pe un teren de baschet! Masuri drastice ar trebui luate( asta nu pentru ca sa va scada din potential si rezultate), dar asa e normal! Oricum dupa comentariile anterioare vad ca unii, banuiesc medieseni, se bucura parca pentru problemele echipei! Ciudat pentru niste ardeleni si iubitori de baschet!!!

    cu 12 ani în urmă (18.03.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe mediensis58 :

    comentariu
    Unul din factorii care au contribuit la acest esec a fost indisciplina de pe banca si probabil din teren . Noi de acasa din fata televizorului nu ne dam seama de toate fazele , pe comentatori ii ia valul ,si pe ecran lovituri libere pentru greseli tehnice .Cine le-a facut aceste greseli banca sau jucatorii din teren ? ? Nu vi-i se par cam multe intr-un meci ??? La Oradea clar fault facut sub ochii arbitrului si s-a facut ca ploua .In alta ordine de idei arbitrul acesta cu nume de capitala se plimba in teren ca Botezatu la o prezentare de moda sau ca un militian aflat in intersectie. Este plin de el ca Garcea si numai ce vrea el fluiera ... una peste alta ne-am batut singuri. Nu stiu cit mai rezista baietii nostri sa munceasca si sa duca un parazit ca Dragusin un caracter ,, FECAL"

    cu 12 ani în urmă (18.03.2012) Raspunde
  • zapacitu79 :

    zapacitu79
    tudor dumitrescu cum de nu a jucat deloc?

    cu 12 ani în urmă (18.03.2012) Raspunde
  • wer :

    dueluri verbale
    Atat si despre ceea ce a declarat Jucan cum ca "a fost o palma de incurajare" :)
    Ar trebui sa accepte ca nu au stiut gestiona acest meci si nu sa se certe la incheierea meciului pe holul vestiarelor ca nu mai avea nici un rost. Asta cam spune multe despre echipa...

    cu 12 ani în urmă (18.03.2012) Raspunde
  • just bball :

    urat!
    am fost in sala si am vazut faza. Daca era incurajare, nu sareau toti ca sa il apere pe Moore. rusine Tomeljak !

    cu 12 ani în urmă (19.03.2012) Raspunde
  • just bball :

    urat!
    am fost in sala si am vazut faza. Daca era incurajare, nu sareau toti ca sa il apere pe Moore. rusine Tomeljak !

    cu 12 ani în urmă (19.03.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!