Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

„New” Energia primește vizita celor de la Phoenix

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
27.02.2016

Cea de-a doua rundă din faza a doua a sezonului regulat, grupa 7-12 din Liga Națională programează sâmbătă, de la ora 19.00, în sala Voivod Litivoi, partida Energia Tg. Jiu – Phoenix Galați. Cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon, ambele confruntări terminându-se cu victoria gorjenilor: 72-62 la Tg. Jiu și 68-64 la Galați. În ultima perioadă lucrurile s-au schimbat.

Energia, echipă care reprezintă România în optimile FIBA Europe Cup, se confruntă cu probleme financiare și din acest motiv s-a despărțit deja de mai mulți jucători exponențiali: Troupe, Eziukwu, Guțoaia, Mack, iar Diggs și Horne sunt cu bagajele făcute. În aceste condiții este foarte posibil ca să se apeleze la varianta juniorilor. Misiunea echipei lui Florin Nini, la care va reveni canadianul Stephen Sir, învoit pentru că a devenit tătic pentru a doua oară, pare ușoară și le dă prima șansă la o victorie. Cele două echipe sunt vecine în clasament: Energia Tg. Jiu 33 puncte (10 victorii/13 înfrângeri), locul VIII respectiv Phoenix Galați 32 puncte (9/14), locul IX.

Partida va fi condusă de: Laszlo Bukuresti, Alexandru Anica și Costin Bogdănescu, iar comisar FRB a fost desemnat Constantin Ioan.

*Foto: Alin Peptan/ csenergia.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!