Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nick Novak a plecat de la SCM U Craiova

Eduard Popa

Eduard Popa
30.01.2018

nick novak scm u craiova

SCM U Craiova a rămas fără un back up point guard după ce americanul Nick Novak a plecat de la club. Novak a ales să joace în liga a doua din Spania (LEB Oro) la Union Oviedo.

Novak a jucat în 12 partide în LNBM, cu medii de 2,7 puncte și 1,6 pase decisive. Cel mai bun meci al său a fost împotriva lui Dinamo, când a jucat 29 de minute și a reușit un record stagional de 13 pase decisive.

Începutul de sezon l-a găsit pe Novak drept un membru important din rotația Craiovei, el reușind prestații foarte bune în Cupa României, în dubla împotriva celor de la BC SCM Timișoara. Nick a avut în Cupă 17,5 puncte și 5 pase decisive pe întâlnire, dar o dată cu semnarea lui Goran Martinic, americanul a devenit dispensabil, iar aducerea lui LaMarcus Reed a însemnat că Novak a devenit al șaptelea stranier din lot.

Rămâne de văzut ce jucător va aduce Craiova pentru a găsi o rezervă la poziția 1. Potrivit surselor noastre, oltenii pregătesc în următoarea perioadă mai multe transferuri, fiind vorba în principal de jucători români care pot îmbunătăți rotația lui Rami Hadar, antrenorul israelian fiind aproape de o revenire pe banca lui SCM U Craiova după două luni de pribegie cauzate de anularea permisului de ședere.

Craiova are în acest moment 8 victorii și 7 înfrângeri. Etapa viitoare oltenii vor juca pe teren propriu în compania celor de la CSM CSU Oradea. Partida se joacă miercuri, 31 ianuarie, de la ora 18:15.

*foto: Sportul Doljean 

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    TB
    Meciul este de la ora 18.15.

    cu 6 ani în urmă (30.01.2018) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    csm
    Jucatori romani! Asta inseamna ca Muresul si Dinamo vor ajunge sa joace cu juniorii.

    cu 6 ani în urmă (30.01.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Managerul
    Amaratul asta nu avea, in mod normal, ce sa caute pe aici pe la noi. Nu ca am fi noi mari scule, dar asa rupti cum suntem si totusi NICK asta e mai parnae decat toate parnaile care s-au perindat pe aici (si nu au fost putine). Meritul aducerii este bineinteles al managementului stralucitor de care beneficiaza acest club inca de la intrarea sa pe prima scena.
    De ce ?
    P.S. aceasta intrebare se tot pune alaturi de alta, si anume : PANA CAND ?

    cu 6 ani în urmă (30.01.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!