Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nick Russell își relansează cariera în Suedia

Nick Russell își relansează cariera în Suedia

Nick Russell, fost jucător la BCM U Pitești, își reia activitatea de jucător profesionist. Baschetbaslistul american a semnat în prima ligă din Suedia cu KFUM Nassjo Basket pentru sezonul competițional 2019/2020.

În sezonul competițional 2017/2018, Nick Russell a făcut parte din lotul lui BCM U Pitești. După despărțirea de formația din Trivale, americanul nu și-a găsit angajament și a stat un an pe bară. În vârstă de 28 de ani, Russell măsoară 1.93 metri și este un combo guard.

Nick Russell a jucat 29 de partide în Liga Națională de Baschet Masculin pentru BCM U Pitești și a acumulat medii statistice de 11.5 puncte, 3.7 recuperări, 3.0 pase decisive și 1.2 intercepții în 25.5 minute pentru 11.2 la eficiență.

În cariera sa profesionistă, Nick Russell a mai evoluat în prima ligă a Greciei la Apollon Patras și în prima ligă a Germaniei la Tigers Tubingen.

În sezonul precedent KFUM Nassjo, noua echipă a lui Nick Russell, a terminat sezonul regulat pe poziția a 6-a cu un bilanț de 14 victorii și 22 de înfrângeri. În prima runsdă de playoff, Nassjo a fost învinsă cu 3-0 la general de Norrkoping Dolphins.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!