Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nicoară, Watson, Barac, tripleta magică a Stelei în meciul cu Sibiul

Andrei Militaru

Andrei Militaru
10.11.2014

Steaua CSM Eximbank a câştigat lejer partida de acasă, cu Atlassib Sibiu, din etapa a şasea a Ligii Naţionale, scor 78-65, însă această victorie a fost facilitată de trei jucători ai lui Bavcevic, Nicoară, Watson şi Barac, care au făcut diferenţa.

Cel mai bun randament l-a avut Titus Nicoară, jucător care a înscris de unul singur 14 puncte şi a avut cea mai mare eficienţă dintre jucătorii stelişti, 21 de unităţi. Nicoară, care a jucat aproape 25 de minute, a avut o precizie uluitoare şi la aruncările de 2 puncte, tranformând 7/8, procentajul său fiind de 88%. De asemenea, el a fost, alături de Watson, liderul steliştilor la capitolul recuperări, 8 la număr.

La fel ca Nicoară, şi Travis Watson a fost la înălţime în partida pe care Steaua a câştigat-o în faţa Sibiului. Americanul a reuşit 15 puncte şi a avut o eficienţă de 15 unităţi. A stat pe parchet în total 19 minute, suficient pentru a-şi pune amprenta asupra jocului echipei sale. Watson a avut un procentaj bun la aruncările de 2 puncte, 71% (5/7), dar şi la libere, cu 45% (5/11).

O evoluţie foarte bună a avut şi croatul Pankracije Barac, care ale cărui cifre sunt elocvente: aproape 27 de minute jucate, 5/8 de 2 puncte (62%), 1/3 de 3 puncte (33%) şi 2/3 de la linia de libere (67%). Barac se poate lăuda şi cu o recuperare, 2 pase decisive, 15 puncte înscrise pentru Steaua şi o eficienţă de 11 unităţi.

De remarcat a fost şi Everrett, jucător care a marcat 13 puncte, 18 eficienţă, 4 recuperări şi tot atâtea pase decisive, 4/6 de 2 puncte, 1/3 de 3 puncte şi 2/2 de la linia de libere. 

*Foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!