Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nicolae Ciucă și-a prelungit contractul cu CS Vâlcea 1924

Nicolae Ciucă și-a prelungit contractul cu CS Vâlcea 1924

CS Vâlcea 1924 Râmnicu Vâlcea a ajuns la o înțelegere privind continuarea colaborării cu Nicolae Ciucă, acesta fiind căpitanul echipei în sezonul în care a promovat în Liga Națională de Baschet Masculin.

Ciucă a făcut pasul în Liga 1 după doi ani consecutivi în LNBM, la Focșani și Miercurea Ciuc, în echipamentul celor de la CS Vâlcea reușind să adune 28 de meciuri. Căpitanul formației din Zăvoi a contribuit cu medii de 9.1 puncte, 8.5 recuperări și 1.8 pase decisive, plus cu un procentaj de 59% la nivelul încercărilor din interiorul arcului de cerc.

Baschetbalistul în vârstă de 24 de ani a fost principalul recuperator al nou-promovatei pe parcursul stagiunii 2022/2023. El a activat în trecut și pentru Athletic Constanța și CN Aurel Vlaicu București în 2018/2019, pe când formatul din LNBM era pe grupe valorice.

Vâlcenii au confirmat recent și prelungirea înțelegerii lui Toni Rotaru, nou-promovata aducându-i până în prezent pe Modibo Diaby și Radu Vîrnă, precum și trei juniori pentru formația secundă.

*foto: Dan Potor / sportsmedia.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!