Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nicolae Toader: "Am reuşit pe alocuri să ţinem piept unui adversar mult mai puternic"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
17.03.2012

Dinamo a pierdut în această seară la Timişoara, 58-100, dar antrenorul Nicolae Toader e mulţumim de jocul bun prestat pe alocuri de tinerii săi jucători. Formaţia din capitală a avut doar 7 jucători pe foaie, iar Toader spune că după pauză s-a simţit oboseala în rândul echipei sale.

Am jucat împotriva numărului unu din România. Timişoara e o echipă care se respectă. A arătat foarte bine şi în atac şi în apărare. Dinamo a încercat, şi în anumite momente a şi reuşit, să ţină piept unui adversar mult mai puternic. Barâş a făcut azi un joc foarte bun, Sandu s-a descurcat foarte bine. Cel puţin până la pauză, Dinamo a jucat un baschet bun, a pus şi anumite probleme. Din păcate, faptul că au fost foarte puţini jucători a făcut ca jucătorii să cadă fizic şi să nu menţină acelaşi ritm.

Dinamo pierde al doilea meci într-o săptămână, la diferenţă mare de puncte, după eşecul de miercuri cu Asesoft.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!