Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nicu Toader:”Trebuie să lăsăm emoțiile acasă și să încercăm să câștigăm meciul”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.10.2011

CS Dinamo București va întâlni astăzi în deplasare formația medieșeană, Gaz Metan Mediaș, într-un meci ce va avea loc la Sala Sporturilor din Mediaș cu începerea orei 18.00.       

Abordat de site-ul Total Baschet pe temă confruntării din această seară, noul antrenor al dinamoviștilor, Nicu Toader, ce se află la cel de-al doilea meci al său pe banca formației din Capitală, a afirmat că echipă sa va încerca să câștige disputa din această seară, lăsând la o parte emoțiile.   

Gaz Metan este o echipă fenomenală, completă, cu mulți jucători buni, la care nu se pune problema să fie rezerve și titulari dar mergem la Mediaș să ne jucăm șansa. Au o forță de atac foarte mare, dar apărarea lasă de dorit în unele momente. Trebuie să lăsăm emoțiile acasă și să încercăm să câștigăm meciul.

Nicu Toader a fost instalat pe banca tehnică a echipei dinamoviste, în urma demiterii lui Valentin Pogonaru, tehncian ce nu a reușit să obțină nicio victorie în sezonul regulat. Noul antrenor a debutat cu o victorie în etapa trecută, elevii săi impunându-se cu scorul categoric de 123 la 49 în fața celor de la Politehnca Iași.

Foto Nicu Toader: © FOTO: Mircea Rosca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!