Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nijal Pearson, după victoria împotriva lui CSM Focșani: „Mi-am intrat în ritm încă de la început”

Nijal Pearson, după victoria împotriva lui CSM Focșani: „Mi-am intrat în ritm încă de la început”

CSM CSU Oradea a trecut la 6-1 bilanț în Conferința B a Ligii Naționale de Baschet Masculin în urma succesului de sâmbătă, 11 noiembrie, împotriva lui CSM Focșani (85-76). „Leii Roșii” au ajuns astfel la șase meciuri consecutive încheiate într-o notă pozitivă în campionat.

După finalul jocului de acasă, Nijal Pearson a oferit câteva declarații pentru csmoradea.ro și a început astfel:

„A semănat foarte mult cu un meci în deplasare pentru noi. Am avut multe deplasări, călătorii, timp petrecut către locurile în care am avut meciuri și apoi să ne întoarcem acasă de fiecare dată. Probabil de aici acest sentiment.

Probabil am fost prea relaxați. Suntem mai buni decât ce am arătat în această seară și sunt convins că trebuie să avem prestații mai bune în orice condiții, cu atât mai mult în fața propriilor suporteri. Cărora le mulțumesc pentru că ne-am sprijinit. Suntem mulțumiți cu victoria, este cel mai important lucru obținut în această seară.”

Americanul a încheiat cu 25 de puncte și +27 la eficiență, după 6/8 la două puncte și 4/4 de la distanță. De când a ajuns la Oradea, Pearson nu a stat cu cifre atât de bune la finalul unui joc oficial:

„M-am simțit bine pe teren. Am simțit mingea și mi-am intrat în ritm încă de la început. Mă bucur că am ajutat echipa în acest fel. Cred că am marcat primele 6 sau 7 aruncări pe care mi le-am asumat în această partidă. Sunt fericit cu acest lucru.”

În încheiere, acesta a vorbit și despre lipsa lui Nikola Markovic, acesta fiind indisponibil pentru câteva săptămâni după accidentarea suferită la Levice:

„În primul rând vreau să-i transmit că îi doresc o recuperare cât mai rapidă. Nikola este un veteran al echipei, un lider al grupului nostru, o persoană respectată și ascultată de jucători. Prin urmare este o pierdere importantă. Din păcate nu avem de ales, așa este în domeniul nostru, trebuie să mergem mai departe și să găsim soluții pentru a acoperi absența lui. Dar cu siguranță ne dorim să revină cât mai repede alături de noi.”

Următorul joc pentru CSM Oradea va avea loc miercuri, 15 noiembrie, tot pe teren propriu. Bihorenii o să primească vizita celor de la Kataja Basket în FIBA Europe Cup, în meciul programat să înceapă la ora 19.00.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!