Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nikita Khartchenkov a stabilit un nou record de puncte

Adrian Micinic

Adrian Micinic
31.10.2011

Baschetbalistul rus Nikita Khartchenkov a stabilit un nou record stagional la capitolul puncte marcate. Sportivul aflat la primul sezon în Divizia A, legitimat la CSU Atlassib Sibiu, a alimentat ofensiva formației pregătită de către Cătălin Vulc în victoria categorică, scor 130-72, asupra Politehnicii Iași, într-un meci contând pentru etapa a 6-a în sezonul regulat al ediției de campionat 2011/12.

Khartchenkov a avut 7/12 la aruncările de două puncte, 7/8 la cele de trei puncte și 3/3 la libere pentru un total de 38 puncte. Astfel, el depășește recordul deținut până la acest meci de către colegul său de echipă, americanul Jaytornah Wisseh.

Totodată, Nikita Khartchenkov a egalat recordul stagional la capitolul coșuri de trei puncte marcate într-un meci.

Jucătorul cu numărul 24 de la CSU a fost aproape de a stabili un nou record stagional și la capitolul eficiență. Astfel, Nikita a adăugat 5 recuperări, 5 intercepții, 3 pase decisive și un capac cu două posesii pierdute în 37 minute de joc pentru un coeficient de 44 la eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!