Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nikola Gajic, MVP-ul rundei a 6-a în Liga Națională

Nikola Gajic, MVP-ul rundei a 6-a în Liga Națională

Una dintre cele mai în formă echipe din Liga Națională de Baschet Masculin este SCM OHMA Timișoara. După înfrângerea cu FC Argeș Basketball, bănățenii au obținut doar victorii, ultima venind în compania lui CSM Ploiești.

Jucătorii lui SCM Timișoara nu le-au acordat nicio șansă adversarilor și au învins-o pe gruparea din Prahova la o diferență de 23 de puncte: 95-72. Prin urmare, alb-violeții au egalat-o pe CSM CSU Oradea în clasament.

Principalul remarcat din lotul lui Dragan Petricevic a fost Nikola Gajic. Baschetbalistul născut în Sarajevo a adunat 29 de puncte, 14 recuperări și o pasă decisivă în cele 37 de minute petrecute pe teren. Gajic a avut 4/6 din interiorul semicercului și 6/9 de la distanță, pentru un indice al eficienței de +36.

După această prestație, sportivul în vârstă de 30 de ani are medii de 14.2 puncte, 8.6 recuperări și 1.6 pase decisive.

Pentru SCM Timișoara urmează o deplasare grea, pe terenul lui U-BT Cluj-Napoca. Duelul cu elevii lui Mihai Silvășan va avea loc duminică, 7 noiembrie, de la ora 17:20.

*foto: Facebook – Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!