Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nikola Gajic și Adam Mirkovic rămân în lotul lui SCM Timișoara

Nikola Gajic și Adam Mirkovic rămân în lotul lui SCM Timișoara

SCM OHMA Timișoara a anunțat prelungirea înțelegerii și cu Nikola Gajic, respectiv Adam Mirkovic, cei doi urmând un nucleu de baschetbaliști români cu care bănățenii au ajuns la un acord privind continuarea colaborării. Ex-iugoslavii au semnat pe următorii trei ani.

Gajic a fost al doilea marcator al echipei în 2021/2022, cu 14.3 puncte, 8.2 recuperări și 2.1 pase decisive. El a terminat în 9 rânduri cu double-double în 31 de apariții în LNBM. Începând cu stagiunea 2019/2020 se află Nikola Gajic în România, având mai întâi un sezon la FC Argeș, apoi a trecut la SCM Timișoara, club alături de care a bifat 58 de meciuri în LNBM până în prezent.

Mirkovic o să petreacă al patrulea sezon alături de SCM Timișoara, acesta terminând stagiunea 2021/2022 cu 10.1 puncte, 3.0 recuperări și 1.4 pase decisive, fiind unul dintre cei cinci jucători ai bănățenilor cu medii de double figures.

Cei doi jucători s-au remarcat și cu procentajele din spatele arcului de cerc, Nikola Gajic având 43.9% la finalul sezonului, în vreme ce Adam Mirkovic a beneficiat de cifre chiar mai bune, cu 48%.

SCM Timișoara a transmis până în prezent pe cale oficială transferul lui Antonio Năsturescu, precum și prelungirile cu Robert Schipor, Laszlo Lazar și Cristian Mocrițchi. Din lotul condus de Dragan Petricevic o să facă parte în mod sigur și Edward Petrescu, respectiv tinerii Roland Stanciu și Șerban Horga.

*foto: Facebook Leii din Banat - Baschet SCM OHMA Timișoara

1 comentariu la aceasta stire:
  • Csm.O :

    Surprinde
    Durata contractelor, 3 ani, chiar daca Gajic mi se pare un jucător foarte bun. Să vedem dacă omogenitatea o va face pe Timișoara o nucă tare pentru formațiile cu buget mai mare decât al lor.

    cu 1 an în urmă (28.06.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!