Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nikola Ilic: "Nu contează unde voi evolua, doresc să joc baschet şi să fiu fericit"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.06.2011

În urmă cu 5 luni fostul jucător al formaţiei CSU Ploieşti, Nikola Ilic, s-a prezentat la un control medical minuţios datorită unor probleme pe care acesta le întâmpina la stomac. Verdictul medicilor a fost unul crunt: o formă rară de cancer la stomac. Sârbul a trecut printr-o operaţie dificilă însă a învins boala, recuperându-se într-un timp record.

Ultimul meci al lui Ilic în maieul lui CSU Ploieşti a fost pe 18 decembrie 2010, când prahovenii au pierdut în deplasare la Gaz Metan, scor 120-118. Pivotul de 2.07 m a înscris atunci 10 puncte în 14 minute petrecute pe teren. În cele 12 partide jucate în prima parte a campionatului, Ilic a avut o medie de 11.3 puncte.

Contactat de către totalbaschet.ro, Ilic spune că se simte foarte bine şi abia aşteaptă să revină pe terenul de baschet.

Sunt foarte bine acum, am început pregătirile în vederea noului campionat. Nu doresc să mă gândesc încă la oferte, echipe şi aşa mai departe, nu am vorbit cu agentul meu despre oferte. Nu contează unde voi juca, doresc să joc baschet şi să fiu fericit.

Întrebat dacă va continua la CSU Ploieşti sârbul declară că nu ştie, el nefiind contactat până la această oră de conducerea prahoveană.

Nu ştiu dacă voi evolua sezonul viitor la CSU Ploieşti. Acest lucru depinde de conducerea de la Ploieşti, dar şi de cât de pregătit voi fi eu pentru sezonul viitor. Contractul meu cu CSU a expirat la sfârşitul acestui sezon, iar ultima oară când am discutat cu cei de acolo a fost atunci când am revenit la Ploieşti, când CSU disputa semifinala împotriva Stelei Bucureşti.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!