Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nikola Jevtovic: „Am avut doar trei zile să pregătim meciul în efectiv complet”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
07.03.2023

Nikola Jevtovic: „Am avut doar trei zile să pregătim meciul în efectiv complet”

FC Argeș a fost protagonista uneia dintre cele mai impresionante reveniri din această stagiune. Piteștenii au câștigat cu 82-74 la primul meci în Pitești Arena, în fața celor de la Dinamo București, deși au fost conduși și la 19 puncte.

Nikola Jevtovic a fost unul dintre cei mai importanți oameni ai partidei. Pivotul sârb a încheiat în double-double, cu 20 de puncte și 11 recuperări la care a adăugat și 2 capace. El a terminat cu +27 la eficiență. Iată ce a avut el de declarat după acest succces:

„Noi am jucat un baschet foarte bun și înaintea pauzei din campionat. În această pauză, ne-am pregătit fără doi jucători români (n.r. Fometescu și Măciucă) pentru că au fost la echipa națională. După toate problemele de lot din ultima vreme, am avut doar trei zile să pregătim meciul cu Dinamo în efectiv complet. Ne-am pregătit bine pentru acest joc și am fost gata pentru orice strategie defensivă a lor.

Am început meciul foarte slab și am căzut la -19 la un moment dat, dar ne-am arătat caracterul puternic de care am dat dovadă de câteva ori în acest an. E încă devreme să vorbim despre play-off. Doar am făcut un pas mic. Acum ne concentrăm pe meciul cu Voluntari de sâmbătă.”

În etapa următoare, FC Argeș joacă pe terenul celor de la CSO Voluntari, într-un duel programat sâmbătă, 11 martie, de la ora 18:30.

*foto: Facebook/FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!