Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nikola Jevtovic este MVP-ul etapei a 10-a în Liga Națională

Nikola Jevtovic este MVP-ul etapei a 10-a în Liga Națională

Etapa cu numărul 10 în Liga Națională de Baschet Masculin s-a încheiat duminică seara (11.12), în această rundă fiind doar două victorii pentru formațiile care au evoluat pe teren propriu.

Nikola Jevtovic a fost MVP-ul rundei în opinia baschet.ro, pivotul celor de la FC Argeș Basketball reușind o prestație excelentă la Târgu Mureș, ajutându-și echipa să câștige. Jevtovic a totalizat 24 de puncte, 11 recuperări, 3 capace și 2 intercepții în 30 de minute pe parchet, totul pentru un index al eficienței de 36 de unități și +11 la +/-.

Cifrele i-au adus cea mai bună prestație stagională în campionat, acolo unde a încheiat astfel pentru a doua oară cu double-double. Jevtovic a fost la al 9-lea joc consecutiv în double figures, o serie asemănătoare având între decembrie 2020 și martie 2021.

Jevtovic a stat cu 9/13 din acțiune la Târgu Mureș și 6/6 la linia liberelor, în prima repriză reușind să marcheze deja 18 puncte.

Prestația din această etapă l-a dus pe Nikola Jevtovic în topul jucătorilor care au minin două meciuri cu double-double în sezonul 2022/2023 al Ligii Naționale.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!