Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nikola Jevtovic este MVP-ul etapei a 14-a din LNBM

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
10.01.2023

Nikola Jevtovic este MVP-ul etapei a 14-a din LNBM

Lupta pentru primele cinci locuri din cele două conferințe continuă să producă spectacol în Liga Națională. Mai multe dueluri cu implicații directe au avut loc în etapa cu numărul 14 a competiției interne.

Unul dintre acestea a fost cel dintre FC Argeș și BC CSU Sibiu, disputat pe terenul trupei din Trivale. Piteștenii s-au impus cu 83-69 și au luat o opțiune serioasă în adjudecarea unui loc între primele cinci echipe ale Conferinței A.

MVP-ul etapei vine chiar din această încleștare. Este vorba despre Nikola Jevtovic. Pivotul sârb a încheiat în double-double disputa de luni seară. El a fost de asemenea cel mai bun marcator al jocului și a încheiat cu 20 de puncte, 10 recuperări, 3 pase decisive și 2 capace în 31 de minute petrecute pe parchet.

Nikola a transformat 8/12 aruncări din acțiune și 4/6 de la linia de libere, iar la final a avut un indice al eficienței de +26. Formația lui Milan Mitrovic a fost la +6 în minutele petrecute de starul echipei pe parchet.

Jevtovic este principalul realizator al piteștenilor în această stagiune. El conduce atât ierarhia punctelor înscrise (16.6 pe meci), cât și pe cea a recuperărilor (7.5 pe meci). De asemenea, el are și o medie de 1.2 capace pe meci.

În etapa următoare, FC Argeș evoluează pe terenul celor de la CSM Petrolul Ploiești. Disputa este programată duminică, 15 ianuarie, de la ora 19:15 și poate fi urmărită pe Digi Sport 3, Prima Sport 4 și FRB TV.

*foto: Facebook/FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!