Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nikola Jevtovic rămâne jucătorul lui FC Argeș

Nikola Jevtovic rămâne jucătorul lui FC Argeș

FC Argeș Basketball a anunțat prelungirea contractului lui Nikola Jevtovic, sârbul urmând să fie în lotul alb-violet pentru următorii cel puțin doi ani. Acesta a ratat ultima parte a sezonului 2021/2022 din cauza unei accidentări.

Sportivul în vârstă de 32 de ani a prins 20 de meciuri pentru FC Argeș în această ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin, perioadă în care a contribuit cu 13.3 puncte, 8.0 recuperări, 2.2 pase decisive și a avut un indice al eficienței de 18.8 unități. Cea din urmă statistică l-a plasat drept al treilea jucător în LNBM la eficiență.

Jevtovic a ajuns prima dată în România la Steaua CSM EximBank București, în sezonul 2016/2017, iar din stagiunea 2020/2021 este în lotul lui FC Argeș. Alături de piteșteni a avut de fiecare dată medii de peste 10 puncte pe întâlnire în LNBM.

Până să se accidenteze, Jevtovic a terminat de cinci ori cu double-double în sezonul 2021/2022 pentru FC Argeș, recordul său stagional în privința punctelor marcate fiind împotriva lui SCM U Craiova, în turul sezonului regulat, când a pus 22 de puncte pe tabelă. În 14 ocazii a fost în double figures la nivelul punctelor Nikola Jevtovic în campionat.

Acesta este primul anunț oficial făcut de FC Argeș în privința efectivului de jucători, după ce pe banca tehnică a fost anunțat Milan Mitrovic drept antrenor pentru sezonul viitor.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

6 comentarii la aceasta stire:
  • Csm.O :

    Jeftovic
    Mi se pare un pivot bun pentru nivelul campionatului din România. Chiar daca Piteștiul va avea buget mai mic decât alte echipe, sigur Milan își propune un top 4. Tare curios sunt daca îl vor păstra și pe Jeremic sau acesta va merge după Costescu la Rapid. Fitzpatrick sunt șanse să rămână acolo. Măciuca iară alt semn de întrebare. Apropo, de Alex Olah ce știți, rămâne la Timișoara?

    cu 1 an în urmă (01.06.2022) Raspunde
  • Suporterrrr :

    Da
    Maciuca ar avea un acord cu U BT, Olah ramane la Timisoara

    cu 1 an în urmă (01.06.2022)
    • Csm.O:

      Olah
      Tocmai a anunțat că nu va continua la Timișoara. Pitești, Sibiu, Rapid? Să vedem unde va fi anunțat..

      cu 1 an în urmă (01.06.2022)
    • Suporterrrr:

      La rapid
      A fost semnat

      cu 1 an în urmă (01.06.2022)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Dan N :

    Foarte bine
    Jevtovic este un foarte bun jucător.
    Semne bune noul sezon are.
    Așteptam dintre jucătorii străini pe Fitz, Gontikas și Thornton. Și pe Jeremic, dacă dorește sa lupte pentru titlul de campion.

    cu 1 an în urmă (01.06.2022)
    • Csm.O:

      Și jucători români?
      Nu cred că l va păstra și pe jucătorul grec. Piteștiul trebuie să aibă cel puțin 4 jucători români de calitate, ținând cont de noua regulă, să se poată lupta la top 4. Ținând cont la ce buget are Dinamo și ce jucători români au semnat, par a avea prima șansă, celelalte 3 U, Oradea și Voluntari probabil vor fi sigur in primele 4.

      cu 1 an în urmă (01.06.2022)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!