Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nikola Jokic, al patrulea triple-double al sezonului în partida cu Oklahoma City Thunder

Nikola Jokic, al patrulea triple-double al sezonului în partida cu Oklahoma City Thunder

După mai multe săptămâni în care au pierdut contactul cu Los Angeles Lakers, liderul conferinței de Vest, cei de la Denver Nuggets au reușit să obțină a doua victorie consecutivă. De data aceasta trupa din Colorado s-a impus în fața celor de la Oklahoma City Thunder, scor 110-102.

Fără îndoială omul meciului a fost Nikola Jokic. Superstarul sârb pare să se pună pe picioare, după un debut de sezon mai modest, și a reușit al patrulea triple-double din actuala stagiune. Jokic a adunat contra lui OKC 28 de puncte, 14 recuperări și 12 pase decisive, cu 11/14 din acțiune și 3/6 de la 3 puncte.

„The Joker” se află într-o vizibilă revenire de formă, în ultimele cinci meciuri strângând medii de 23,4 puncte, 10,6 recuperări și 7,8 pase decisive, cu 57,6% din acțiune. Cu toate acestea, pivotul sârb are medii de „doar” 16,7 puncte, 10,2 recuperări și 6,5 pase decisive în cele 24 de meciuri jucate până acum în acest sezon.

Will Barton a marcat și el 18 puncte, cu 6 recuperări, iar fostul jucător al lui OKC, JErami Grant, a înscris 13 puncte. De partea cealaltă, la Oklahoma s-au remarcat Dennis Schroeder a marcat 22 de puncte, Steven Adams a reușit 18 puncte și 14 recuperări și Chris Paul 15 puncte și 10 pase decisive.

Partida a fost tranșată de Denver în sfertul 3, câștigat la 11 puncte (30-19).

Jamal Murray a reușit și el o prestație bună pentru Denver. El a fost autorul a 14 puncte, 7 pase decisive și 5 recuperări și a reușit și faza meciului, după ce a înscris printr-un slam dunk după ce și-a dat pasă cu panoul, în stilul Tracy McGrady:

După această victorie, Denver Nuggets urcă pe locul 4 în Vest, cu 16 victorii și 8 înfrângeri. De partea cealaltă, CP3 și colegii săi se află la egalitate cu Sacramento Kings și Phoenix Suns pe locul 7 în Vest, cu 11-14.

*foto: denverstiffs.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!