Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nikola Malesevic se alătură lui CSO Voluntari

Nikola Malesevic se alătură lui CSO Voluntari

CSO Voluntari i-a găsit înlocuitor lui Simas Buterlevicius, jucător plecat în Suedia. Nikola Malesevic se va alătura formației ilfovene pentru partea seundă a sezonului competițional 2019/2020.

Ajuns la 30 de ani, Malesevic măsoară 2.02 metri și evoluează pe poziția 3.

Nikola Malesevic vine din Serbia, acolo unde a evoluat pentru OKK Belgrad. Sârbul a bifat 7 partide pentru formația sârbă și a acumulat medii statistice de de 11.4 puncte, 4.6 recuperări și 1.4 pase decisive, cu procentaje de 50% de la 2 puncte, 25% de la 3 puncte și 71.1% de la linia de libere.

Malesevic este un cunoscut pentru baschetul românesc, după ce a mai evoluat pentru Steaua între 2015 și 2017. În cariera lui a mai evoluat pentru Sloboda Uzice, Slask Wroclaw, Mladost Mrkonjic Grad, Metalac și AZS Koszalin.

CSO Voluntari este calificată în Grupa Galbenă și va lupta pentru accederea în playoff. Ilfovenii mai au cinci jucători străini în lot, pe Goran Martinic, Willie Kemp, Serhat Cetin, Andrija Bojic și Dejan Borovnjak.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!