Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nikola Malesevic se întoarce în România la CSA Steaua București

David Istrate

David Istrate
14.09.2018

nikola malesevic intoarce steaua

După două finale consecutive pierdute, proiectul CSM Steaua Eximbank București a luat sfârșit și astfel au luat ființă două echipe: CSA Steaua București și CSM București. Prima a reușit să se înscrie în Liga Națională în timp util și va evolua în prima grupă valorică la startul sezonului.

Chiar dacă au fost multe întrebări legate de lotul echipei bucureștene, în acest moment CSA Steaua București are contracte semnate cu Andrei Mandache, Radu Vîrnă, Victor Petrache, Ante Delas și Zarko Djuric. Cea mai nouă achiziție a clubului din Capitală este Nikola Malesevic, jucător ce a mai evoluat în perioada 2015-2017 în România la CSM Steaua Eximbank București.

Născut în Uzice, Serbia, Malesevic a făcut colegiul în SUA, la Rhode Island, echipă alături de care a evoluat în prima divizie din NCAA. Acolo, timp de patru sezoane, baschetbalistul sârb a avut medii de 8.8 puncte, 3.6 recuperări și 1.2 pase decisive. După ce s-a întors în Europa, Malesevic a jucat în Polonia la Slask Wroclaw de unde s-a transferat mai apoi la KK Mladost în Bosnia. A urmat întoarcerea acasă, în Uzice, unde sportivul de 2 metri a jucat doar două partide înainte de a se transfera la KK Metalac Valjevo. După un sezon și jumătate petrecut la formația din Serbia, Malesevic a semnat în România, unde în 76 de meciuri a avut medii de 13.3 puncte, 4.5 recuperări și 2.4 pase decisive. Anul trecut, Nikola Malesevic a plecat în Polonia, la AKZ Koszalin, acolo unde în 13 partide a avut medii de 13 puncte, 5.4 recuperări și 3 pase decisive.

În urma acestei mutări, CSA Steaua București și-a asigurat un jucător veritabil pe pozițiile 3-4 și rămâne de văzut care vor fi restul jucătorilor ce vor completa lotul echipei.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!