Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nikola Markovic: „Am rămas datori în primul meci din FIBA Europe Cup”

Nikola Markovic: „Am rămas datori în primul meci din FIBA Europe Cup”

CSM CSU Oradea joacă în această seară (20.10) cel de-al doilea meci din grupa H a FIBA Europe Cup. Vicecampioana României o are ca adversară pe vicecampioana Portugaliei, FC Porto.

Elevii lui Cristian Achim vin după o victorie la 15 puncte, obținută în compania lui BC CSU Sibiu: 81-66. Acest succes a ridicat moralul orădenilor, care pierduseră precedentele două partide, inclusiv jocul din etapa inaugurală a Europe Cup. CSM Oradea a fost învinsă, pe teren propriu, de Legia Varșovia cu scorul de 76 la 66.

Urmează o deplasare lungă, dar mergem în Portugalia cu gândul la victorie. Am rămas datori în primul meci din FIBA Europe Cup și ne dorim să ne revanșăm. Știm că și cei de la Porto au pierdut în prima etapă, așa că vor dori la rândul lor că reacționeze. Cred că va fi un meci interesant, dar avem șansa noastră și vom încerca să o exploatăm”, a declarat Nikola Markovic pentru site-ul oficial al clubului bihorean.

Disputa din Dragao Arena începe la ora 22:30 și poate fi urmărită, în direct, pe Digisport și pe canalul de YouTube al FIBA Europe Cup.

*foto: Roby Boroș/CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!