Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nikola Markovic: „Consider că am avut, cu mici excepții, control asupra jocului”

Nikola Markovic: „Consider că am avut, cu mici excepții, control asupra jocului”

CSM CSU Oradea s-a impus în primul meci al seriei cu CS Dinamo București din playoff-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin, scor 76-58 marți (03.05) în Arena Antonio Alexe. Bihorenii au încasat cele mai puține puncte în aceste prime dueluri din postsezon.

La final, Nikola Markovic a vorbit pentru csmoradea.ro despre sfertul al doilea excelent făcut de vicecampioana României și despre cum a mers apărarea împotriva lui Dinamo:

„Suntem în playoff, cea mai importantă perioadă a sezonului competițional pe plan intern. A fost un meci tipic pentru această fază. Eu consider că am avut, cu mici excepții, control asupra jocului și am obținut o victorie foarte importantă. Este de abia un prim pas, știm unde ne aflăm.

Am avut un sfert al 2-lea excelent din punct de vedere ofensiv. Am prins un ritm de joc foarte bun și ne-am desprins. Ne-am alimentat ofensiva cu apărarea și am putut să ne desprindem la peste 20 puncte. Am avut și câteva momente dificile, dar apărarea a fost la nivel înalt pe tot parcursul celor 40 minute de joc.

Celor de la Dinamo le-a lipsit un jucător important în rotația de bază (n.r. Viktor Gaddefors). Fără îndoială orice absență contează, dar aceasta nu este problema echipei noastre. Noi trebuie să ne vedem de drumul nostru și de obiectivele pe care le avem.

Mergem la București cu obiectivul de a câștiga. Este ceea ce ne dorim. Avem o serie bună de victorii, moral ridicat și cred că este firesc să ne dorim victoria în orice meci pe care îl disputăm.”

Markovic a terminat cu 12 puncte, 10 recuperări, 2 pase decisive și o intercepție în 27 de minute petrecute pe parchet, pentru +14 la +/- și un indice de 16 unități la eficiență.

Meciul doi al seriei are loc vineri, 6 mai, la București și va fi transmis pe Digisport, Prima Sport și YouTube FRB TV începând cu ora 17.30.

*foto: Facebook CSM Oradea

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    Time to start playing
    Aici e cheia câștigării unui nou campionat pentru noi: revenirea lui Markovic la prestațiile double-double care în primii doi ani petrecuți la noi au fost ceva normal. Anul ăsta se pare că l-a tot căutat în teren pe fostul nostru vârf Zekovic și abia acuma la start de play-off a înțeles că omul a plecat de azi vară și că ar fi bine să joace cu cine e în teren! Asta vrem să vedem în continuare: că fiecare om de la noi joacă aproape de ceea ce știe, că dacă se autodepășesc toți nu mai poate face Coach Ach echipa, atâtea vedete avem în lot...

    cu 1 an în urmă (04.05.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!